PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, зараз хочу підготувати всі документи. Чи потрібно додавати диплом бакалавра, якщо в мене є диплом магістра і по ньому зроблений WES? Для Alberta Opportunity Stream
-
Погугліть Unforceable removal order. Це звісно поставить під питання отримання ПР, але точно вирішить ваше питання. По суті він нікуди не їде, Канада видає ордер на депортацію, але через цей док який працює і для українців, його не депортують і навіть зроблять ВП на цей час
-
Є гілка біженсства новостворена. Хочете поговорити на цю тему - вам туди: t.me/prcuaet/204857
-
Напишите, пожалуйста, контакты
-
Так, але якщо в мене чогось немає хотілось би підготувати раніше)
-
Сказали, что такие случаи не попадают под рефьюджи
-
ID роблять в 14 років,якщо жили в Україні, то маєте мати його.До чого військові документи в 15-16 років? Едмонтон.Якщо нема ID, то пробуйте з свідоцтвом про народження ,принаймні на сайті в них пише,що за наявності. Я ще докладала довідку з ОСББ(вислали мені в pdf) про прописку.
-
ID ми встигли отримати в 14 років в Україні якраз перед початком війни, але в цьому місяці нам виповнилося 17 років і треба в Україні хлопцям вставати на військовий облік за місцем прописки (моє місто Енергодар і зараз в оккупації😓) тому переживаю щоб ще щось не придумали поки ми попадемо в консульство щоб замовити новий паспорт. Дякую що написали.
-
бачу все частіше відсутні аплікації після подачі. мабуть відкрили "вікно" на жовтень-листопад, а потім закрили