PR CUAET
-
ID роблять в 14 років,якщо жили в Україні, то маєте мати його.До чого військові документи в 15-16 років? Едмонтон.Якщо нема ID, то пробуйте з свідоцтвом про народження ,принаймні на сайті в них пише,що за наявності. Я ще докладала довідку з ОСББ(вислали мені в pdf) про прописку.
-
ID ми встигли отримати в 14 років в Україні якраз перед початком війни, але в цьому місяці нам виповнилося 17 років і треба в Україні хлопцям вставати на військовий облік за місцем прописки (моє місто Енергодар і зараз в оккупації😓) тому переживаю щоб ще щось не придумали поки ми попадемо в консульство щоб замовити новий паспорт. Дякую що написали.
-
бачу все частіше відсутні аплікації після подачі. мабуть відкрили "вікно" на жовтень-листопад, а потім закрили
-
дзвоніть. уточняйте. надасте їм особисті дані. нехай шукають
-
Добрий день! AOR не маю . Вирішила відіслати через web from лист про відсутність судимості ( вказувала UCI number) ,відразу прийшло повідомлення що отримали і буде передано офіцеру. Але днів через 10 отримала повідомлення що файл не найдений і вони не можуть прикріпити це до справи. Чи була в кого така ситуація? І що з цим робити?
-
Я писала в телеграм і зв'язувалася з консультантом вони працюють цілодобово.
-
привіт, можете дати рекомендацію як дозвонитись до ircc, якщо ми подались в листопаді та ще досі не отримали ніякого номеру щоб відстежувати та номеру аплікації. Пробувала дзвонити декілька разів, але ніяк не можу потрапити на підтримку бо потрібно ввести номер аплікації, якого нема🥲
-
Це я зверталася на гарячу лінію урядову з питань і скарг. Для людей що знаходяться за кордоном.
-
Прийшов запрос на оплату біометріі (продовження WP до 31 березня). Підкажіть, будь ласка, де його потрібно оплачувати і куди прикріпити ресіт?