PR CUAET
-
так
-
У вас є лист що апплікація сабміттед?
-
ми подавались 11, бачу багато хто почав отримати після 22 числа, тому хотіла подзвонити запитати чи вони взагалі бачуть аплікацію
-
Спасибо огромное!
-
Нехай їде туди,де приймають. Немає таких?
-
Я подалась 3 квітня. Запит на біометрію прийшов 24 квітня.
-
Консульство позаріз відмовляється працювати з вами?
-
Его не выпускают из Канады в страны Европы, потому что большинство стран Европы, не принимает с паспортом, срок действия которого меньше 3х месяцев
-
@OstapBosak підскажіть, будь ласка, чи підійде Notice of assessment із кабінету CRA для підтвердження того, що ми не отримували ніякого social assistance, чи потрібно саме податкову декларацію надсилати? Заздалегідь дякую за відповідью
-
Visitor діє до кінця строку який вказаний на ньому. Якщо віза закінчилась, треба податись на нову на основі нового візітор рекорд для того щоб заїхати в Канаду
-
Зверніться до @Lev_Abramovich7 ,може щось підкаже
-
У нас такой кейс BC pnp tech+ ЕЕ Noc 21320 mechanical engineer 18.12 регистрация ЕЕ кабинета 18.12 подали на pnp tech (98 баллов было у нас) 19.12получили приглашение 16.01 дозапрос документов по работе 23.01 получили номинацию от провинции (+600 баллов) 31.01 получили приглашение на ЕЕ ( 937 баллов) 3.02 получили АОR 7.03 приглашение на био 12.03 сдали био 13.03 био засчитано 6.04 все 3 медикал засчитаны 15.04 дозапрос по мужу : милитари рекордс, пэйстабы с Украины и канады, proof of funds ( его прикрепляли кстати при подаче на Ее ) 02.05 изменение статуса на ожидание решения 06.05 портал 1 29.05 портал 2 03.06 е-copr
-
И гарантии продления, после обновления данных с вытягом (после 18.06) нет
-
Тому що не продовжують
-
Все, мы получили сегодня е-copr
-
Я сьогодні дзвонила в ІRRC , ви напевне не цю обцію обрали якщо запитували у вас аплікейшен номер , я також на це натрапила то передзвонювала ще раз і обирала іншу опцію , я точно не памятаю які цифри (1,2,3) , бо. Ледь сьогодні дозвонилась до них..остання цифра має бути 0 - щоб поговорити з кимось …вони вам скажуть чи бачать аплікацію чи ні) але з файлами в них хаос поки немає АОR, вони всіх файлів можуть не бачити
-
А почему не дождаться продления?
-
Гайз, чи підійде Notice of assessment із кабінету CRA для підтвердження того, що ви не отримували ніякого social assistance, чи потрібно саме податкову декларацію надсилати? Заздалегідь дякую за відповідь
-
Пошукайте групу де можна було купити місце в черзі в Едмонтоні за 300. Бачив якось ролик на ютубі у хлопця з ред діра. Думаю паспорт можна порішати за косарь
-
Це стосується Едмонтона чи Торонто? Чи обидвох ?
12 Jan 2024, 17:45
180545/431637
34 minutes ago