PR CUAET
-
У нас такой кейс BC pnp tech+ ЕЕ Noc 21320 mechanical engineer 18.12 регистрация ЕЕ кабинета 18.12 подали на pnp tech (98 баллов было у нас) 19.12получили приглашение 16.01 дозапрос документов по работе 23.01 получили номинацию от провинции (+600 баллов) 31.01 получили приглашение на ЕЕ ( 937 баллов) 3.02 получили АОR 7.03 приглашение на био 12.03 сдали био 13.03 био засчитано 6.04 все 3 медикал засчитаны 15.04 дозапрос по мужу : милитари рекордс, пэйстабы с Украины и канады, proof of funds ( его прикрепляли кстати при подаче на Ее ) 02.05 изменение статуса на ожидание решения 06.05 портал 1 29.05 портал 2 03.06 е-copr
-
И гарантии продления, после обновления данных с вытягом (после 18.06) нет
-
Я сьогодні дзвонила в ІRRC , ви напевне не цю обцію обрали якщо запитували у вас аплікейшен номер , я також на це натрапила то передзвонювала ще раз і обирала іншу опцію , я точно не памятаю які цифри (1,2,3) , бо. Ледь сьогодні дозвонилась до них..остання цифра має бути 0 - щоб поговорити з кимось …вони вам скажуть чи бачать аплікацію чи ні) але з файлами в них хаос поки немає АОR, вони всіх файлів можуть не бачити
-
А у вас що запросили цей документ?
-
Доброго вечора чі є тут зараз люди які отримали візу до 4 лютого 2023 та не вʼїхали до Канади а зараз хочуть їхати ,ворк перміт получіли в аєропорту ?
-
Якщо вони не бачать апплікацію то як тоді її офіцер відкриє? Насправді зараз іде паніка серед тих кому набридло чекати аор бо програма заупинилися після лютого. Одна людина подзвонила до ірсс і тепер всі дзвонять щоб отримати номер з системи який дорівнює сабмітед статусу і ні на що не впливає Коли програма працювала і люди отримували аор клжен день ніякої паніки не було хоча розглядали той же самий листопад. А зараз кожен день повідомлення як подзвонити до ірсс