PR CUAET
-
И гарантии продления, после обновления данных с вытягом (после 18.06) нет
-
Тому що не продовжують
-
Все, мы получили сегодня е-copr
-
Я сьогодні дзвонила в ІRRC , ви напевне не цю обцію обрали якщо запитували у вас аплікейшен номер , я також на це натрапила то передзвонювала ще раз і обирала іншу опцію , я точно не памятаю які цифри (1,2,3) , бо. Ледь сьогодні дозвонилась до них..остання цифра має бути 0 - щоб поговорити з кимось …вони вам скажуть чи бачать аплікацію чи ні) але з файлами в них хаос поки немає АОR, вони всіх файлів можуть не бачити
-
А почему не дождаться продления?
-
Гайз, чи підійде Notice of assessment із кабінету CRA для підтвердження того, що ви не отримували ніякого social assistance, чи потрібно саме податкову декларацію надсилати? Заздалегідь дякую за відповідь
-
Пошукайте групу де можна було купити місце в черзі в Едмонтоні за 300. Бачив якось ролик на ютубі у хлопця з ред діра. Думаю паспорт можна порішати за косарь
-
Це стосується Едмонтона чи Торонто? Чи обидвох ?
-
Паспорти які були виготовлені до початку травня були доставлені до консульства, але їх ще не внесли в базу з цим розберемося до кінця червня сказали вони. Але забрати їх буде можливо лише за QR кодом з додатку Резерв+
-
давайте, чекаємо ❤️
-
А у вас що запросили цей документ?
-
І так по паспортах для чоловіків Інформація від інсайдера в консульстві України в Канаді місто Едмонтон
-
Доброго вечора чі є тут зараз люди які отримали візу до 4 лютого 2023 та не вʼїхали до Канади а зараз хочуть їхати ,ворк перміт получіли в аєропорту ?
-
Якщо б запросили саме цей документ, то я б не питав:) You must provide evidence that you are not in receipt of social assistance or welfare benefits, either directly or indirectly
-
Якщо вони не бачать апплікацію то як тоді її офіцер відкриє? Насправді зараз іде паніка серед тих кому набридло чекати аор бо програма заупинилися після лютого. Одна людина подзвонила до ірсс і тепер всі дзвонять щоб отримати номер з системи який дорівнює сабмітед статусу і ні на що не впливає Коли програма працювала і люди отримували аор клжен день ніякої паніки не було хоча розглядали той же самий листопад. А зараз кожен день повідомлення як подзвонити до ірсс
-
А чому багато паспортів поданих в квітні зупинились на 2 етапі і не виготовляються нічого не казали ?
-
Ну це по едмонтону але думаю таке буде в усіх консульствах
-
Что за биометрия? Ее нужно сдавать еще раз? Потому что мы сдавали когда летели в канаду
-
Оновлювати дані та їхати забирати паспорт
-
Сие не поддается никакому логическому объяснению, но сейчас ее сдавать обязательно. Стоимость 170 взрослый и 85 ребенко
12 Jan 2024, 17:45
180557/412112
11 minutes ago