PR CUAET
-
Якщо вони не бачать апплікацію то як тоді її офіцер відкриє? Насправді зараз іде паніка серед тих кому набридло чекати аор бо програма заупинилися після лютого. Одна людина подзвонила до ірсс і тепер всі дзвонять щоб отримати номер з системи який дорівнює сабмітед статусу і ні на що не впливає Коли програма працювала і люди отримували аор клжен день ніякої паніки не було хоча розглядали той же самий листопад. А зараз кожен день повідомлення як подзвонити до ірсс
-
Так , це вірно😂я також коли почала читати що всі дзвонять і запитують про тимчасовий номер а у когось взагалі аплікаціі не знайшли вирішила подзвонити за батьків аплікацію , подались в грудні , аплікацію бачать але файла , що я являюсь representative небачать хоча вона є в моїй аплікацій , дзвонила 2 раза. Не зрозуміло чи вони не бачать бо ми ще АOR не одержали і всі файли доступні офіцеру чи в них з🥲щось з системою чи взагалі якась інша проблема🤷♀️🙂… тепер незнаю чи висилати веб форм , як мені порадили з іміграції з доданням цього файлу чи очікувати AoR ?
-
Доброго дня. Підкажіть що там за ситуація з паспортами в Оттаві. Подавалися разом з чоловіком, в лютому. Дивлюсь, сьогодні мій паспорт відправили, статус на оф сайті виданий, а в чоловіка статус доставлений до держ установи, тобто до посольства, але є підозра що вони відправляти не збираються. Як отримати паспорт? Їхати до Оттави знову? Чи відправляють вони чоловікам, якщо паспорт був замовлений до прийняття закону? Ну і як зазвичай- дзвониш до них, слухавку не беруть
-
А де таке пише?
-
Підкажіть будь ласка, чи хтось подавав документи на новий паспорт в США( Чикаго)? На емеіл в Консульстві не відповідають, на дзвінки теж. Маю тільки тур візу в США, хвилююсь чи приймуть документи так як не проживаю в США і не маю жодного підтвердження адреси проживання. Поділіться будь ласка досвідом, хто з цим стикався. Буду дуже вдячна.
-
Це вже на якому етапі?