PR CUAET
-
Так , це вірно😂я також коли почала читати що всі дзвонять і запитують про тимчасовий номер а у когось взагалі аплікаціі не знайшли вирішила подзвонити за батьків аплікацію , подались в грудні , аплікацію бачать але файла , що я являюсь representative небачать хоча вона є в моїй аплікацій , дзвонила 2 раза. Не зрозуміло чи вони не бачать бо ми ще АOR не одержали і всі файли доступні офіцеру чи в них з🥲щось з системою чи взагалі якась інша проблема🤷♀️🙂… тепер незнаю чи висилати веб форм , як мені порадили з іміграції з доданням цього файлу чи очікувати AoR ?
-
Доброго дня. Підкажіть що там за ситуація з паспортами в Оттаві. Подавалися разом з чоловіком, в лютому. Дивлюсь, сьогодні мій паспорт відправили, статус на оф сайті виданий, а в чоловіка статус доставлений до держ установи, тобто до посольства, але є підозра що вони відправляти не збираються. Як отримати паспорт? Їхати до Оттави знову? Чи відправляють вони чоловікам, якщо паспорт був замовлений до прийняття закону? Ну і як зазвичай- дзвониш до них, слухавку не беруть
-
А де таке пише?
-
Підкажіть будь ласка, чи хтось подавав документи на новий паспорт в США( Чикаго)? На емеіл в Консульстві не відповідають, на дзвінки теж. Маю тільки тур візу в США, хвилююсь чи приймуть документи так як не проживаю в США і не маю жодного підтвердження адреси проживання. Поділіться будь ласка досвідом, хто з цим стикався. Буду дуже вдячна.
-
Це вже на якому етапі?