PR CUAET
-
Это уже мелочи .
-
Підкажіть будь ласка, чи хтось подавав документи на новий паспорт в США( Чикаго)? На емеіл в Консульстві не відповідають, на дзвінки теж. Маю тільки тур візу в США, хвилююсь чи приймуть документи так як не проживаю в США і не маю жодного підтвердження адреси проживання. Поділіться будь ласка досвідом, хто з цим стикався. Буду дуже вдячна.
-
Я с ней подавался.
-
Я не дуже сильний в термінології та в этапах, мабуть, AIP (approve in principle)
-
В Альберті ви маєте право працювати відколи стали апрентісом, відповідно ту дату і ставите. Якщо ж зварювальником до канади працювали, то дату коли стали достатньо кваліфікованим щоб виконувати ту роботу до Канади
-
Це вже на якому етапі?
-
роздрукувати найкраще. Якщо немає де, можна Print to PDF і тоді підпис в ПДФ можна буде, бо це просто вийде "картинка"
-
Осталось карты :)
-
Так
-
Об Антонине и речь
-
Хм, странно. Со мной работала помощница Антонина. Всегда отвечала в тот же день. Несколько ошибок находил до подачи, но они сами просили всё проверить. Где-то 2.5 месяца они готовили кейс и 29 мая подались
-
За загальними процедурами - можна. Найбільше питання показати достатньо грошей. 40к+ на рік
-
Стаді мали б давати на терміни навчання, але потрібно буде показати біля 40 тис дол на кожен річк навчання (15 туішн і 26 проживання)
-
Привіт , може хтось недавно заповнював заявку на пр і може підказати що потрібно писати в розділі finance , питання про exchange rate ( там де кади до песо в прикладі) . Абсолютно не розумію що туди треба вписувати
-
Это только мне они не отвечают на письма? Куча граматических ошибок в формах
-
Гарно підмічено - ви праві
-
На жаль не може. Вчитися онлайн на інші країни - без проблем
-
Дочекайтесь відповіді Остапа. Моє розуміння що після аор буде простіше і файли додавати і спілкуватись. Тим більше що після аор пройде дуже багато часу поки офіцер почне розглядати вашу справу
-
Мы заплатили им еще в феврале и до сих пор они не подали, уже не знаю что думать, почти три недели не отвечают на письма, все выглядит печально
-
Точного терміну немає. Але якщо повернеться а день, то можуть не пустити бо не цільове використання візи. Хоча перший рік переважно без особливих проблем. Можуть також поставити обмежений термін перебування. Але якщо хочете залишатися довше - то краще просто подаватися на продовження візитор статусу
12 Jan 2024, 17:45
180584/432443
about a minute ago