PR CUAET
-
Можна. ПО приїзду по візі - в неї буде статус - візитор
-
Это говорит закон, а не я.
-
А якщо в тому ж Тім Хортонсі ви будете єдиний, хто говорить французькою? Хіба це не + для імплоєра, що принаймні один співробітник знає другу державну мову?
-
Новини будуть найближчі 7-10 днів
-
Ваші грощі на рахунку. Наприклад в вас є грощі в гривні. Вам треба взяти курс канадського банка до гривні на момент заповнення цієї форми та вписати скільки це в канадських та зазначити курс по якому ви рахували
-
У нас уже 8 от подачи на федеральный и 5 от аор
-
Я думаю десь 70%
-
Подскажите, друг сказал, что по франкофонской программе по поводу ворк пермита, работодатель должен хотеть френч спикера, то есть ты его будешь использовать в работе. Ты не можешь пойти в условный Тим хортонс. Так ли это, спасибо
-
Погоджуюсь, + візьми і стань туди, вони ж говорять все по протоколу, а не щоб помогти. Дефолт
-
Ну вот я не знаю, просто у меня подруга уезжает из Канады с почти В2 френч, сказала, что вот так. Что так просто работодателю не сделают такое исключение от лмиа
-
12 місяців для non EE, 6 місяців завжди +- було для EE PNP аплікантів
-
Конституція говорить інше,і чомусь можновладці її розтоптали давно.
-
Якщо Ви не їздили в Україну, то ні. Але офіцер має право завжди запросити свіжу довідку
-
Сьогодні чоловік отримав номінацію, після 7 місяців очікування. (Він головний аплікант, не українець)
-
А с подачи на провинцию до екорп вышло ровно 24 недели
-
ну с B1 проще доработать до B2 чем с А1 (многие сейчас специально с нуля его учат). шансы хорошие у нее есть
-
Баллов не хватило всё равно, нужно было всё на В2 сдать, а у нее что-то было В1
-
логично. а она через френч стрим не пыталась на ПР идти? уровень языка хороший
-
Руки опускаются, может надо какой-то митинг )
-
Нам буде 17 через місяць,теж незначно чи видадуть паспорт.Поки закон каже,що необслуговуюються з 18 до 60.Далі побачимо.Приписку отримають не до 17р,а коли виповниться 17 р,протягом року.Так,що надія є.Кажіть ,що ,от отримаємо тут паспорт і зразу їдемо робити приписане в Україну 😉
12 Jan 2024, 17:45
180609/441533
4 minutes ago