PR CUAET
-
У нас вже надії не було. Дозапит: оригінал диплому (скан), і знову жоб офер, пей стаб, контракт з роботи)
-
Якщо у чоловіка є ВП, то на його підставі можете отримати, якщо в аеропорту не дадуть. Але з того, що я читала, в аеропорту офіцер може взагалі невідомо яке рішення прийняти.
-
Так, там теж видно статті Ваших надходжень
-
Беда в том, что вы постоянно пишите какие-то вымышленные детали, не понимая, что ситуация не стандартная. Для того, чтобы подать на обновление паспорта достаточно записаться в очередь и показать, что ты гражданин того или иного государства. Все остальное это выдумки и консульств, министерств и других органов власти. Поэтому не понятны ваши обвинения в том, что мужчины 18-60 едут в консульство добиваться своих законных выглядит, как минимум, дискриминационным с вашей стороны. Вы пишите, что я знал, что не примут, но я ехал туда заказать паспорт, потому что я не признаю законным закон о мобилизации и напрямую это сказал вице-консулу, а вы своими комментариями подавляете волю других
-
www.ilovepdf.com
-
А що на рахунок білого паспорта? Ви можете його зробити, полетіти в Європу тому що прямого сполучення з Україною нема і там зробити новий паспорт canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/posvidchennya-osobi-na-povernennya-v-ukrayinu-tzv-bilij-pasport
-
У вас хлопець чи дівчина?
-
Я візьму студентський квиток і попрошу у менеджера дому справку, що ми тут живемо
-
Маша не надала інформацію по файлу , тільки написала про портал 1 , тому за неї нічого і не знаю 🤷♀️ Дай Бог щоб був портал 1 по нашій програмі. А по поводу Наталії - я теж не впевнена, а тільки висловила свою думку. Чому люди так роблять - я теж не знаю; але по гуманітарній програмі одна дівчина хвалилася що все отримала сама і швидко- може підказати якщо комусь треба . Я спитала її в особистих повідомленнях ( бо родичів багато і не всі проходять по цей програмі) . То вона мені запропонувала за 200 $ - надати копії своїх листів з файлу . Дякую!!! Це тільки один приклад- чому . Ще раз повторюсь- може я помиляюсь.