PR CUAET
-
Просто в gmail сделайте свежий имейл под это дело. Аккаунт на имя ребенка делать нужно. Это мой опыт, возможно консультанты дадут другую информацию. Тегните Богдана, он вам подскажет точнее.
-
Доброго ранку. Треба продовжити visitor record дитині. Заплуталася зі старту🙈Треба створити акаунт на ім'я дитини? Якщо так, то треба дитині робити імейл, щоб його підв'язати ? Бо я реєструвала акаунт на себе, а тепер роблю як тут в закріплених вказано (створюю аккаунт на дитину) і видає повідомлення, що в разі використання цього імейлу мій акаунт буде видалено🙈
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка. Здали біометрію для нової програми на ПР для Українців. Здали 24го Листопада, з цього часу ніяких апдейтів у аплікації. В Сервіс Центрі нам рекомендували якщо не буде апдейтів заповнити Веб-форму IRCC щоб оновились дані, але при виборі типу аплікації там ніде нема цієї програми нової. Підкажіть можливо хтось вже стикався з такою ситуацією і що робив?
-
Так wp дійсний до 2026/04, коли я влечу то його хіба продовжать?
-
Так, тільки вклейку, ще не прилетів
-
Ясно, спасибо👍
-
Привіт, візу і вп отримав в квітні 2023 до квітня 2026, але приїхати зможу тільки в січні 2024. Чи варто спробувати податись на новий ворк перміт, щоб отримати +1 рік wp загалом? Думаю чи реально так встигнути отримати пр за 2 роки в Альберті
-
воркперміти не продовжуються. Вони завжди видаються нові з новим номером та сроком. Що по вашему новому воркперміту вирішить офіцер - ніхто не вгадає зараз. Подавайтесь та там побачите, наскільки у вас буде вдача - видадуть вам на срок у сумі 3 роки, чи новий буде на повних 3 роки. Ви нічим на ризикуєте - або залишитесь у тому ж статусі, що і мали, або будете мати воркперміт на більший срок.