PR CUAET
-
@OstapBosak доброго дня! Підкажіть будь ласка: * Якщо отримати ПР в одній провінції і за короткий проміжок часу переїхати в іншу провінцію чи не буде в майбутньому проблем? ( нпр. сітізен)
-
Є час, бажання і проект - будь ласка, узгоджуйте і розробляйте дизайн на ваш смак і розсуд. Ніхто Вам то не забороняє
-
А когда вы подавались? Какой офис рассматривал?
-
По ходу плакала наша кава 😭 налякала людину, там аж палці заніміли по ходу
-
привіт питання по imm5283e 2. With whom you lived before coming to Canada — це контакти дружини? 3. immediate family - тут писати дітей з якими приїхав? неповнолітні 4. person you live with in Canada - знову дружину писати? 5. immediate family abroad - це як я розумію брати сестри батьки
-
Да сроки не маленькие( я надеялась все будет быстрее , мы подались в начале февраля, еще тишина. Наши доки в Ванкувере. Поздравляю вас с апрувом , 90% пути к пр пройдено.
-
Health card.
-
Маленький update по нашій справі: подалися 27.10, eligibility pass отримали 23.04, наступного дня отримали medical exam request для бабусі, 29.05 medical exam passed in gckey. Ніяких до запитів по документам не було(поки що 😁) P.S. Якщо вам прийде новий запит на медицину як нам, коли будете її здавати перевірте в лікаря чи всі всі тести зробили. Бо ми здали а через місяць виявилося що IRCC хоче ще один тест, вони відправили назад нашу медицину, а клініка це не побачила чи що не знаю, доки ми самі не почали виясняти, так би час вийшов а ми нічого не зробили, прийшлось ще раз їхати цей тест здавати.