PR CUAET
-
А когда вы подавались? Какой офис рассматривал?
-
По ходу плакала наша кава 😭 налякала людину, там аж палці заніміли по ходу
-
привіт питання по imm5283e 2. With whom you lived before coming to Canada — це контакти дружини? 3. immediate family - тут писати дітей з якими приїхав? неповнолітні 4. person you live with in Canada - знову дружину писати? 5. immediate family abroad - це як я розумію брати сестри батьки
-
Да сроки не маленькие( я надеялась все будет быстрее , мы подались в начале февраля, еще тишина. Наши доки в Ванкувере. Поздравляю вас с апрувом , 90% пути к пр пройдено.
-
Health card.
-
Маленький update по нашій справі: подалися 27.10, eligibility pass отримали 23.04, наступного дня отримали medical exam request для бабусі, 29.05 medical exam passed in gckey. Ніяких до запитів по документам не було(поки що 😁) P.S. Якщо вам прийде новий запит на медицину як нам, коли будете її здавати перевірте в лікаря чи всі всі тести зробили. Бо ми здали а через місяць виявилося що IRCC хоче ще один тест, вони відправили назад нашу медицину, а клініка це не побачила чи що не знаю, доки ми самі не почали виясняти, так би час вийшов а ми нічого не зробили, прийшлось ще раз їхати цей тест здавати.
-
А я думаю, чому вона не відповідає на питання про хронологію 🤷🏻♀️Я її раніше в групі не бачила, взагалі
-
il Certificato dei Carichi Pendenti ha ad oggetto i procedimenti penali in corso, mentre il Casellario Giudiziale fornisce una panoramica globale di parte del “passato penale, civile e amministrativo” dell'intestatario del documento. Потрібні обидва.
-
Всі кейси перенесено в гілку Хронологія. Зайдіть почитайте якщо цікаво, щоб тут сотні повідомлень не гортати
-
Минулого разу на цей стрім дали 500 місць, які заповнилися за декілька годин. На жаль, LMIA не робиться за один день. Тому якщо ви навіть знайдете работодавця, який зробить вам LMIA, немає гарантії, що ви встигнете . Стрім теж на паузі і подальша його доля теж невідома.
-
Напевно ця авторка мається на увазі?
-
Есть на примете адвокат, который занимается беженством или гуманитарными программами?
-
Значит возьмите еще консультации, пока не найдете того юриста, который возьмется вести дело вашего брата. Можно попробовать на гуманитарную, там приложить письмо почему не можете сейчас продлить паспорт, в этой программе как раз обращаются к состраданию. Либо беженство, здесь в случае отказа должны депортировать, но так как сейчас запрет на депортацию украинцев , нашим в основном идут на встречу, самим офицерам думаю не хочется создавать прецедентов по типу «терминал». Какой вариант лучше выбрать думаю знает толковый адвокат.
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи потрібно для подачі на PR по EE подавати нотаріально завірену згоду батька на імміграцію дітей, якщо ми в шлюбі, але він в Україні. В аплікацію його включили, але з поміткою, що не супроводжує нас до Канади. Ми з дітьми тут, у Ванкувері. Якщо так, то підійде будь-який канадський нотаріус? Дякую!