PR CUAET
-
требования обычные, как и по другим программам. образование, опыт работы. посмотрите у них на сайте подробнее. но френч должен быть не ниже CLB7 по всем 4 категориям. Это приблизительно крепкий B2. они раз в полгода отбирают из пула EE людей с френчем, баллы намного ниже, чем общий EE
-
А вы когда подались?
-
Хтось робив останні пару місяців валідацію оферу? Скільки по часу пішло?
-
Так за наявності qr коду з резерву
-
Так нібито даватимуть пр по приїзду. А тим хто вже на місці? Або вже подався?
-
да там имени нет как такового. French language proficiency EE draws? это не провинциальная программа, просто из пула EE выборка идет кто с французским минимум 7 по всему и опыт+образование
-
Доброго дня.Скажіть ви вирішили питання про будинок в Україні,внас така сама ситуація,але чоловік дарує мені квартиру ми теж двоє в Канаді.Чи оформили все уже в Україні?
-
І я також не зрозуміла , коли стартує . 17.06 закривається минулий стрім. А цей
-
Для програми подавалася сама, але раніше користувалася їх послугами (колишній роботодавець також). Harmony Nannies Inc. • info@harmonynannies.ca Я говорила зі Stipa. Дуже хороша людина, все пояснює. Але ціни в них немалі. Як мені сказали "найкраще агентство в Онтаріо".
-
И многие в этом приложении сливают свои данные?
-
24 березня І зараз стоїть Final Decision 31 травня. Але статус "В процесі" І корреспонденс летер від 31 травня
-
Мені пощастило і я там не працюю
-
А ви випадково не в консульстві працюєте?
-
Зрозумів, дякую
-
Якщо, коли Ви виїхали, вам вже було 18 років, то - так
-
Ну то в консульстві так сказали видача лише за наявності того qr коду
-
Вам надо две доверенности, одну муж делает на кого то что тот человек подарит вам, вторую доверенность делаете вы, что от вашего имени примут такую то квартиру в дар, обе апостилите и отправляете, те два человека на которых делаете доверенности, идут к нотариусу и оформляют от ваших имен дарственную. И отправляют вам готовый документ владения
-
Всім доброго дня! Якщо не був в Україні 8 років, чи потрібна довідка для подачі на pr?
-
Дякую за таке повідомлення
-
Ще ні (
12 Jan 2024, 17:45
180764/430189
4 minutes ago