PR CUAET
-
💯 согласна
-
А не сказали, коли приблизно їх усі внесуть до бази?
-
А чи є сенс оплатити біо при подачі заявки чи це зайве?
-
Скільки часу пройшло після здачі біометрії (коли вам підтвердили PR чи відмовили?)
-
Попробую влезть в это число... И такой экстрим каждый месяц, пока не попадешь....
-
Да можно я платила сразу, и пришел запрос на био, и она оплачена только ждать и дальше ждать
-
І? Що в цьому поганого? Люди хоча б зможуть податись!!
-
Будут открывать по 500 заявок ежемесячно, сильно полегчает?
-
Ось це я сьогодні і читала,а ще до цього думала може дійсно оплатити все разом?я так розумію можна?
-
Если оплатите сразу, не потратите время на дозапрос оплаты и потом ожидание запроса на био, выше писали что оплату потеряли не прикрепили и люди несколько месяцев ждали запрос на био
-
У нашего индуса LMIA на три года.
-
Цікаво як вони ще змінять умови
-
А той що на виготовлення мав слот чи чекав на милість в живій черзі?
-
Ну, шановні співвітчизники, ми ж навіть слоти в консульство ловили. Й часто успішно))) А тут аж по 430 місць одразу
-
І ще питання,а чи потрібно демь додавати український паспорт, що все передивитись і не побачила такого запиту?
-
На сайті пишуть що ні, люди кажуть під настрій працівників
-
І в чому проблема? Це хоча б щось. Закрили програму - погано, відкрили програму - не так відкрили🫠
-
Просто по мамі статус змінився за 2 дні, а по бабусі місяць висить. Тоді чекаємо далі
-
Навіть же менше, на сайті вказано по 430, 440. Але, тим не менше, вже щось. Є надія
-
Статуси у трекері дуже довго міняються може і 4 місяці займати. Звертайте увагу на повідомленя та листи від ірсс.
12 Jan 2024, 17:45
180807/412113
9 minutes ago