PR CUAET
-
На сайті пишуть що ні, люди кажуть під настрій працівників
-
І в чому проблема? Це хоча б щось. Закрили програму - погано, відкрили програму - не так відкрили🫠
-
Просто по мамі статус змінився за 2 дні, а по бабусі місяць висить. Тоді чекаємо далі
-
Навіть же менше, на сайті вказано по 430, 440. Але, тим не менше, вже щось. Є надія
-
Статуси у трекері дуже довго міняються може і 4 місяці займати. Звертайте увагу на повідомленя та листи від ірсс.
-
Ок,дякую
-
А ії треба підписувати? Де це взагалі робиться? В мене вона заповнюється онлайн і все, не бачу можливості підпису
-
Тогда вопрос такой: Ranks - они хотят узнать: мой ранг (15), потом число рангов между мной и министром (Украина) хотя вроде у министров нет гос рангов и 3. Общее количество рангов департамента. Еще доп вопрос: я так понимаю министерство переименовали и нужно указывать то что было когда работал или по новому? Так же они сократили ранги с 15 по 9. Но нужно указывать по тому когда работал?
-
Сподіваюсь що так і буде
-
Принаймні, так у евалюації по IQAS. Там теж зранку о 8-ій треба ловити місце.
-
Ну, швидше за все, о 8 ранку відкриють "ворота"
-
Я 22 марта и все ещё тишина
-
Тоді це добре, хоча напевно подаватися треба аж з 00:00 11 липня, щоб встигнути зайняти місце😅
-
Виходить, що так
-
так
-
Всім привіт, хтось брав в ренту машину з economybookings.com? Є пару питань 🙏🏻
-
Цікаво, тобто вони приймуть не більше 430 заявок з 11 червня до 9 липня, це означає, що 430 людей зможуть податися, та якщо відповідають умовам программи, отримають номінацію?
-
Надеюсь, что не очень скоро) У меня стаж только в октябре будет
-
Грубо кажучи вони хочуть знати на скільки ланок управління ви були нижче від міністра. Чим вище, тим більше потенційних перевірок потрібно робити
-
Годину тому була пресконференція щодо нової програми значить скоро буде публікація…
12 Jan 2024, 17:45
180822/451540
5 minutes ago