PR CUAET
-
LMIA не буває на 3 роки, в нього ВП від цього LMIA на 3 роки, але використати LMIA потрібно за 6-18 місяців в залежності від того коли його видали
-
В хелс кард нема адреси.
-
В нас із вами, Гена, щось усе в одні дні приблизно. Та в мене теж іще вилами по воді писано. Кажуть же, це ще може й днів 6 зайняти. І ви за цей час можете отримати
-
Запитання! Якщо в березні надав в консульство в Єдмонтон для перекладу то її видадуть мені як чоловіку чи потрібно через мобілізаційні програми проходити?
-
Ааааа, ну тоді так. Ну і всякі pre-removal risk assessments and Federal Appeals. Якщо є фін можливість, воювати за файл можна ще 3-8 років
-
Відкривають у дні, зазначені в таблиці. І як тільки кількість набирається, закривають до наступного місяця. І так кожного місяця
-
Так а як же вимоги до роботодавців ? Там же купа фін інформації треба відкрити вірно ?
-
Id card навіть з 12 років
-
А вот указывать нужно старое название министерства которое было или по новому? Хотя я то работал по старому, но на сей день его переименовали и снова же вроде не актуальная информация
-
Ні, все те ж саме
-
У меня как я понимаю диплом младшего специалиста, по коду на дипломе совпадает с кодами от дипломов бакалавра, в таком случае WES не смогут провести эвалюацию? Подскажите пожалуйста если не WES то где ещё это можно сделать?
-
Мої інсайди вже не інсайди. Дуже хороші новини по AOS. Програму саму по собі не змінили. Далі будь який TEER. Низька Англійська, шкільна освіта, та рік роботи в професії в Альберті. Але що зробили добре, це те що в умовах обмежених місць, не зробили одну подачу, коли пан або пропав, а розбили на помісячні слоти по 430-444 місць. Тобто якщо не "влізли", через місяць пробуємо ще раз. Проте бійка буде приголомшлива. Десь 10-20 людей на місце. Хто перший того і тапки. Сайт буде крашитися 100%. З нових вимог не забуваємо про нові вимоги до роботодавців, та підписану ними форму Employer Declaration. Всім успіху, побачимося на полі бою :)
-
Сьогодні, нарешті, тисячі людей заснуть спокійно)
-
Соррі в мене сьогодні багато новин і руки трусяться. Умови на аос окрім 430 штук на місяць не змінилися ?
-
Це вказано на офіційному сайті Альберти навіть у вимогах
-
Мої інсайди вже не інсайди. Дуже хороші новини по AOS. Програму саму по собі не змінили. Далі будь який TEER. Низька Англійська, шкільна освіта, та рік роботи в професії в Альберті. Але що зробили добре, це те що в умовах обмежених місць, не зробили одну подачу, коли пан або пропав, а розбили на помісячні слоти по 430-444 місць. Тобто якщо не "влізли", через місяць пробуємо ще раз. Проте бійка буде приголомшлива. Десь 10-20 людей на місце. Хто перший того і тапки. Сайт буде крашитися 100%. З нових вимог не забуваємо про нові вимоги до роботодавців, та підписану ними форму Employer Declaration. Всім успіху, побачимося на полі бою :)
-
Та ми вже подались на піар в Альберті. Хвилюємось, що відмовлять, бо розпочато comprehensive background check. І тоді так і так депортація. А біженство то останній варіант, звичайно. Там хоч поки ти claimant і є implied status, можна буде працювати 😣
-
Ну на то время было 15. (Сейчас 9) Я указал мой 15 низший. Написал между мной и министром 14 типа у него 1 . А вот третий вопрос там сколько рангов департамента и не сильно понятно. Мол сколько всего их в природе или именно в моем. Ну указал 15 типа что бы была видна картина что всего 15. Мой самый печальный и до министра все остальные.
-
Так ее откроют только на месяц или как? Ничего не понял
-
Це 100% інформація. Бо всі щось кажуть по різному
12 Jan 2024, 17:45
180842/430115
4 minutes ago