PR CUAET
-
Всім привіт, підскажіть будь ласка якщо подаватися на AOS в майбутньому то чи можна підгружати доки поступово , чи вони збережуться в кабінеті? З повагою.
-
Треба звичайно, якщо є змога, на самому сайті є ця вимога, буде тільки в +
-
Як довго робили паспорт? Я так розумію, що лише дитячі паспорти можна пересилати? Дорослі мають забирати особисто? Замовляти і оплачувати доставку потрібно при замовленні паспорта?
-
Остання адреса проживання перед Канадою.
-
Согласно T4. Не напутал. Указывать больше ничего не нужно. 2023 assessed. Refund 12k. Я не могу понять почему.
-
Кто знает какая форма декларации должна быть от работодателя
-
Ліберальний уряд оголосить про дві нові пілотні програми, що надають іноземним опікунам постійне місце проживання (PR) після прибуття до Канади, замінивши існуючі програми, які завершуються цього місяця. Міністр імміграції Марк Міллер представить ці програми в понеділок, щоб забезпечити догляд за дітьми, людьми похилого віку та людьми з обмеженими можливостями, а також тими, хто потребує тимчасового або часткового догляду. Опікуни можуть подати заявку з дипломом про середню освіту, відповідним досвідом роботи та пропозицією про роботу на повний робочий день. Нові програми знижують вимоги до володіння мовою з рівня 5 до рівня 4. Цей крок відповідає вимогам щодо зрозуміліших шляхів отримання PR статусу для опікунів.
-
Просто раптово натрапила, і зайшла після 2х хвилин повідомлення Було одне віконечко 🤞🏾🤞🏾🤞🏾🤞🏾
-
У меня как я понимаю диплом младшего специалиста, по коду на дипломе совпадает с кодами от дипломов бакалавра, в таком случае WES не смогут провести эвалюацию? Подскажите пожалуйста если не WES то где ещё это можно сделать?
-
В мене AIP
-
Яке місто?
-
Вітаю! Забуваю дивитися в ту гілку, а даремно
-
Можливо, моя програма AOS non EE
-
Дякую!
-
www.alberta.ca/job-offer-and-employer-requirements
-
Таааккк
-
Дивіться вимоги до роботоадвців з квітня
-
держ мито 840 за подачу, від складу сімї не залежить. Чи ви питаєте за послуги супроводу?
-
Це мабуть хтось відмовився. Ви побачили в сусідній гілці що є вільний слот?
-
В мене взагалі немає сторінок. Просто величезна форма на сайті. Може ми на різних порталах ії заповнюємо або в залежності від програми вони виглядають по різному?
12 Jan 2024, 17:45
180929/449417
24 minutes ago