PR CUAET
-
Подалися 29 квітня. Рівно через місяць отримали запит на біометрію, 29 травня. Найближча дата (Онтаріо, Торонто) виявилася через 3 тижні... Записалися, чекаємо.
-
AOS відновлюється знову, 11 червня
-
Я правильно розумію, що з таким приколом подачі на швидкість, робити через консультанта ніяк вже не вийде? Ну хіба що і в того консультанта буду одна єдина (що каже про те, що з ним щось не так, якщо з таким попитом я в нього одна єдина). Як же він буде обирати , кого з людей в істериці подавати ?
-
Основною перепоною на кордоні для виїзду 18-60 зараз ДПСУ(прикордонники) називають відсутність "документу від ТЦК", зняття з обліку і т.інш. Для розуміння ситуації по ПМП. Результатом його оформлення є печатки в закордонному та національному паспорті про виїзд в конкретну країну (будь яку). Але проміжними результатами є: 1. Довідка ДМСУ (міграційна) це основна підстава виїзду. 2. довідка ТЦК "про зняття з обліку через виїзд на пмп" яка заноситься в ДМСУ Останнім часом деякі ТЦК перестали видавати таку довідку, або давали її на день та просили повернути в різних конфігураціях. Для захисту прав адвокати радили робити HQ копію довідки ТЦК так само і довідку ДМСУ які потім надавались при перетині кордону.