PR CUAET
-
Ні а як би сказали яб не повірив їм, багато чого кажуть
-
Теж цікавить це
-
Ви у 2023 приїхали до Канади? Якщо так, то дохід за частину року, протягом якої ви тут не перебували, треба вказати
-
Підкажіть будьласка оплата має бути відразу за 4 осіб по AOS, чи коли відбувається оплата, дякую?
-
Нет. И везде в Return ставил “no”
-
Отже потрібно переклад атестату зі школи і дипломів + документи з wes?
-
Чи приймають до AOS еволюції дипломів інші за WES, якщо так то які?
-
А скажіть будь ласка скільки часу чекали після заповнення анкети на подачу біометріі
-
mfa.gov.ua/consul/forua/rozyasnennya-mzs-shchodo-vidnovlennya-prijomu-zayav-na-otrimannya-konsulskih-poslug-dlya-okremih-kategorij-gromadyan
-
Чи викорисовували RRSP, TFSA, FHSA акаунти? За них дають повернення
-
Напевне… Не думаю, що нуль. Просто скоріш за все черга трошки розтягнеться. Але я думаю консультанти/адвокати придумають систему 👍
-
Відправляли поштою ,оплатили доставку в обидві сторони але довідка прийшла в Україну .Чекали місяць.
-
А де можна її знайти, пробую на сайті шукати але не бачу
-
Це значить шанси взагалі 0, тобто подає він когось, не встиг, через місяць що знов його подає ?
-
Добрый день, чем грозит отказ по гуманитарной программе? Можно ли будет пробовать другие программы или сразу паковать чемодан?
-
Я думаю в порядку черги подачі до нього документів 😊
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, чи є якісь безкоштовні курси фр. в Торонто? Може не прям з нуля, якщо що. Дякую.
-
космічні ціни якісь, це вартість за родину чи за людину, певно за родину...
-
Ну звісно. Платили насправді ви, просто відрахування за вас робила бухгалтерія, у більшості найманих працівників так.
-
Скажіть, будь ласка, для додаткових аплікантів не потрібні ніякі документи, лише форма, яка привʼязує до основного апліканта?
12 Jan 2024, 17:45
180966/431151
5 minutes ago