PR CUAET
-
І ви так кажете, ніби це Альберта вирішує. Їм дали мало квот на 2024 і вони викручуються як можуть. Тому хоча б по 400 в місяць завжди краще аніж закрита програма.
-
Порталів ?))
-
Чи приймають до AOS евалюації дипломів інші за WES, якщо так то які?
-
Так. Але гуманітарна програма зазвичай довша в обробці і дорожча (особливо, якщо кейс не дуже сильний і адвокат/консультант багато працює для того, щоб його покращити). Тож, звісно, за економічною програмою подаватися краще, швидше й дешевше, якщо є така можливість
-
Employer declaration and authorisation forms - перше посилання в Гуглі
-
@islovak [388922693] заблоковано.
-
Another one bites the dust...! Banned Тут може бути ваша реклама.
-
/ban
-
🔔 ALERT АОS відновлюється з червня 2024р 💪 🔗 www.alberta.ca/alberta-advantage-immigration-program #aos #resumed
-
🔔 ALERT АОS відновлюється з червня 2024р 💪 🔗 www.alberta.ca/alberta-advantage-immigration-program #aos #resumed
-
Я заповнила онлайн ,а потім відправила .Вказала адресу в Канаді але довідка прийшла в Україну
-
-
-
-
Потім ,як вам прийде
-
Запрошення приходить разом з AOR, а його можна чекати декілька місяців. Біо ви можете здати будь-де, необовʼязково у Канаді. Головне бути в Канаді на момент подачі алпікації і під час вже порталів (або e-copr), точно вже не скажу.
-
А якщо це паперова анкета?
-
Скажите пожалуйста т.е можно пробовать гуианитарку если с ней не повезет то идти по другим программам без всяких последствий?
-
Там Канаду не вибирає ,я писала Польща
-
І я також щось не бачу, що за декларація)
12 Jan 2024, 17:45
181026/430045
about a minute ago