PR CUAET
-
А роботодавець може мене записати якимось general labor? Коли справку буде давати?
-
Там треба мінімум 12 місяців
-
Trade certificate - це саме те що ви отримуєте після закінчення навчання. Поспілкуйтесь з міграційним консультантом, може вийде знайти інший нок, який не буде вимагати ліцензій
-
На AOS цікавить
-
Тобто при подачі на Aos ця декларація не потрібна? Лише по запиту офіцера напряму роботодавцю?
-
Я хз я просто дуже хочу пролізти. І може підкажете куди можна подзвонити будь ласка
-
Доброго вечора, підкажіть зараз чоловіки можуть витягнути довідку про не судимість з сайту МВС, чи треба якісь документи про облік?
-
Але залежить від програми на яку ви подаєтесь, там має писатись на який термін має бути джоб офер
-
Дякую за відповідь.
-
Ну так то краще только всеми жданого обновления с новыми возможностями можно уже и не ждать. Так это и работает, сначала нужно человека лишить всех возможностей, что бы он побыл в шоке, потом немного попустить, он и рад. Ну не знаю, такое……
-
Привіт. Хто стикався з такою помилкою при вході в особистий кабінет. Як виправити і що це таке,?
-
Це і так вони добре зробили, отримавши таку кількість номінацій щось придумали
-
Персональний кабінет не працював в Google Chrome. Щойно спробував Brave - працює.
-
Уточніть у Вес чи ви можете зробити евалюацію в такому разі. В інструкції до вашої міграційної програми на офіційному сайті IRCC буде перелік організацій в яких можна зробити евалюацію.
-
Так отож, не розумію обурення людей
-
Краще, ніж нічого
-
Ну це не є «звєрским». Хоча б люди будуть знати, що наступного місяця буде можливість подаватись, аніж взагалі закрита програма
-
Там де всі їх форми.
-
Получается так
-
Всього раз на 450 чоловік?
12 Jan 2024, 17:45
181186/391680
3 minutes ago