PR CUAET
-
Поїдьте в офіс на коледж стріт. Там можна здати без запису
-
Підкажіть ще таке питання, чи потрібно для AOS job offer чи достатньо reference letter, дякую?
-
Игра продолжается, раунд 2!!!!
-
Спасибо
-
Моя знайома здавала в локації університет Concordia. Все по стандарту, нічого специфічного. З усіх, хто здавав були 2 українки, решта - представники Індії та суміжних країн)
-
Це коли робиш декларацію чи щось друге?
-
Дія підпис
-
В мене не вказано, що вони мене наймають на мінімум 12 місяців, просто дата з якого числа і фул тайм
-
Податкова служба
-
Є ще коли контрак відкритий тобто там вказано що найняли вас тоді то і ви так і працюєте, це мені адвокат рекомендував
-
Вітаю Чи е якийсь варік як зареєструватися в тому резерв плюс без банк айді ?
-
Так
-
Olena Hladchenko
-
Підкажіть, будь ласка, як хто виконав цю умову для job offer-a? В офері повинно бути чітко вказано, що наймають мінімум на 12 місяців?
-
Я колись це писала в чаті. Про біометрію в Торонто. Не знаю, чому тут ніхто цього ще не написав, хоча зараз впевнена, що багато , хто про це знає і передає тільки "з вуст в вуста". Можливо здати біо в центрі на 559 College Street без запису, wolk in. Причому в 3 різні дні 3м особам це зайняло максимум 25 хв.
-
Скажите пожалуйсто кто то слышал о компании canadawithinreach Маргарита Рувински адвокат?
-
Нуу вони не зроблять сильної погоди) але іноді людям не вистачає саме цих декілька балів, тому тут дивитесь по вашому скору)
-
Дякую за відповідь! Перевірив тут: www.ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp За Secondary diploma (high school graduation) дається 2 бали. Якщо в ЕЕ профілі вказати, що нема ECA, то ті 2 бали не нараховуються до загального CRS score. Напевно, ця евалюація не є обовʼязковою, якщо ті 2 бали не є критичними 🤷
-
Є онлайн заповнення але без печаток .Після того як заповнили і оплатили 30 злотих,відправляєте в Польщу у Варшаву
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
181220/431637
43 minutes ago