PR CUAET
-
Там все інше буде просто натискати так чи ні і в подібному форматі)
-
Ніби біометрія яку ми вже здавали до приїзду в Канаду діє 10 років, чи я помиляюсь?
-
Бо я отримала номінацію вже 🫢
-
Чи ви думаєте що загрузите документи і все
-
Це буде в анкеті
-
Залежить. Я наприклад збираюся подавати десь від чотирьох до шести заявок одночасно. В ідеалі буду пробувати подати два кола. Тобто потенційно 10-12 заявок. Зі своєї сторони я роблю табличку яка один в один відповідає порталу, повністю заповнюють всю інформацію разом з клієнтом. І потім одночасно 5-6 людей на 5-6 комп'ютерах це все набирають
-
я вважав що це радше для федерального рівня, досить дивно чому це провінція питає
-
Якщо професія і відповідно нок одні і ті самі то підходить
-
Чи пройде по АОS employment letter в якому зазначені дати, позиція, та зарплата, і якщо він підписаний бухгалтером, а не керівником. Там немає годин тільки зазначено фул тайм, також там не зазначені обов'язки. У мене є всі пейстаби. Це з попередньої роботи не з нинішньої, треба зарахувати досвід. Дякую
-
Есть контракт во первых, во вторых pay чеки
-
Скажіть, подивилася то відео про декларацію роботодавця . Той чувак каже, він повинен продемонструвати, що всі зусилля доклав, щоб винайняти місцевого працівника . А якщо не доклав ? Як це довести ?
-
У меня в job offer стоит фулл тайм но минимум 28 часов, а в референс леттер 37.5 часов в неделю. Интересно как это рассмотрят
-
PTE core немає в списку на AOS
-
Вітаю,підскажіть будь ласка за тест по англ PTE CORE ,хто що знає? Чи легший за IELTS,CeLP? 👍
-
Так
-
Якщо зможете показати досвід і пропозицію про роботу не сантехніком а кимось іншим
-
По АОС?
-
Для депендента так само?
-
Ладно сказати це все вперше
-
Освіта обовʼязкова (мінімум 11 класів) і треба мати евалюацію
12 Jan 2024, 17:45
181259/412098
42 minutes ago