PR CUAET
-
Як сантехнік ні. Через свою компанію теж ні
-
З того, що я читала на сайті, таке заповнення лише для електронної довідки. Але для Канади вона не підходить.
-
Для депендента нічого не треба, окрім форми згоди
-
Потрачено
-
Вітаю, скажіть будь-ласка після отримання ПР, чи можу я змінювати роботу на будь-який NOC?
-
З того літа всім треба заново
-
@OstapBosak Як на Вашу думку це буде працювати? evidence the employer made reasonable efforts to fill the position with a Canadian citizen or permanent resident, as demonstrated by recruitment outcomes (federal recruitment and advertising requirements of the Temporary Foreign Worker Program will be used as a broad guideline when a nominee applicant is not already living and working in Alberta), or as pre-existing stream or pathway criteria already stipulates. В мене жінка в банку працює, і на її позицію поджалось щось 350 людей, але взяли її на то місце, по ідеї наооборот є якась причина, що саме її взяли бо вона підійшла їм Але вот серед тих інших людей 100% були люди з PR чи з громадянством
-
Пожалуйста скиньте образец reference letter, у кого есть такая возможность?
-
Привіт. А чи є тут хтось в чаті з тих, хто подавався на подовження OWP після 31 березня і може вже отримав результат?
-
Не було в минулій формі,та чи з'явиться може в новій? 🤔
-
Не всегда приходит вместе с АОР
-
Я 99% впевнений що потрібна. Квітневих обновленнях писали що це вимога для роботодавців в загальному для програми ААІП, яка включає АОС
-
Контракт это и есть джоб оффер, а пейчеки у меня все бивикли по 75 часов
-
Остап, скажите пожалуйста В чек листе не указана форма декларации для работодателя Это они его еще не обновили или она не нужна?
-
Як мінімум диплом з додатком та їхні переклади тих які ви оцінювали
-
Це зрозуміло, мене цікавив депендант, дякую)
-
Є питання до тих, хто вже оновлював данні в Резерв+. Який номер телефону вказували, канадський чи український?
-
Так
-
Добре, дякую за відповідь Ви з України теж вказували всі адреса?
-
Зазвичай 🤷🏻♀️
12 Jan 2024, 17:45
Post 181306 of 386702
10 minutes ago