PR CUAET
-
Контракт это и есть джоб оффер, а пейчеки у меня все бивикли по 75 часов
-
Остап, скажите пожалуйста В чек листе не указана форма декларации для работодателя Это они его еще не обновили или она не нужна?
-
Як мінімум диплом з додатком та їхні переклади тих які ви оцінювали
-
Це зрозуміло, мене цікавив депендант, дякую)
-
Є питання до тих, хто вже оновлював данні в Резерв+. Який номер телефону вказували, канадський чи український?
-
Так
-
Добре, дякую за відповідь Ви з України теж вказували всі адреса?
-
Зазвичай 🤷🏻♀️
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, якщо мій чоловік громадянин Туреччини, але в Україні він проживав багато років. Як можна замовити для нього довідку про несудимість в Україні? Дякую за відповідь!
-
Хоча я там була 5 днів 🤷🏻♀️
-
Вказував я адресу Канадську, а номер моб. Київстар /протупив/. Зараз хочу його замінити і вказати місцевий телефон. Але не бачу, щоб система давала можливість це зробити…
-
Я вказувала, бо у мене на сін номері була ця адреса
-
В нас portal 2, був 13 квітня і ще тиша((
-
Доброго вечора Чи потрібно вказувати при заповнені анкети адресу в Канаді, де проживала менше ніж 2 тижні?( у родини в гостях) Дякую за відповідь
-
Тобто це зайняло приблизно, 2 робочі дні?
-
Отправьте и мне пожалуйста
-
@OstapBosak Підскажіть будьласка 🙏 Маю Fixed Term Contract Працюю кухарем. В минулому році відпрацювала 1100 годин, контракт постійно продовжують на рік. Якщо я правильно зрозуміла то треба змінювати роботу бо для AOS такий контракт не підходить? Дякую 🫶🏼
-
Я вважаю, що нема сенсу очікувати, та надіслав цей документ на пошту їм. Також одразу додав paystubs з канадскіх робіт, що вказував у анкеті, та job description(в мого колеги додатково це запитували(він подавався раніше, у листопаді 2023)
-
Так, 2 бали за освіту, 10 за мову, пару балів за досвід роботи в Канаді - усі ці додаткові бали чоловіка/дружини можуть серйозно допомогти
-
www.alberta.ca/aaip-rural-renewal-stream-how-to-apply
12 Jan 2024, 17:45
181318/425560
less than a minute ago