PR CUAET
-
Я вважаю, що нема сенсу очікувати, та надіслав цей документ на пошту їм. Також одразу додав paystubs з канадскіх робіт, що вказував у анкеті, та job description(в мого колеги додатково це запитували(він подавався раніше, у листопаді 2023)
-
Так, 2 бали за освіту, 10 за мову, пару балів за досвід роботи в Канаді - усі ці додаткові бали чоловіка/дружини можуть серйозно допомогти
-
www.alberta.ca/aaip-rural-renewal-stream-how-to-apply
-
Сколько их у вас? Какой возраст?
-
Я бачу зміни все-таки є деякі так,буде певна кількість заявок так?
-
Так, вам для іміграції треба евалювати лише найвищий рівень. Роки навчання на цьому рівні - теж вказувати треба, скільки саме ви вчилися на магістра. Наприклад, 1 чи 2 роки. Стосовно оригіналів дипломів та додатків до них - вам потрібно обирати дистанційну подачу в Апостиль ін юа і надсилати їм сканкопії. Оригінали відправляти їм не потрібно
-
@OstapBosak як ви думаєте чи буде приоритетність за галузями? Чоловік в будівництві працює то чи будуть такі заявки розглядати першими чи буде рандом?
-
Має бути permanent contract,не фіксований щоб було зрозуміло офіцеру що ви там продовжите працювати і далі
-
Питання: Я в пулі на ЕЕ, якщо паралельно податись на PNP non EE і отримати ЕЕ іта поки PNP розглядають Це норм? Просто треба буде відмінити провінційну заявку ? Чи так не можна робити ??
-
Так , приємні відгуки . Відповідальна людина . Знає свою роботу.
-
Усе це буде у Endorsement letter обгрунтовано, чому взяли її. Там усе загальними фразами, що було важко знайти працівника і бла бла бла.
-
Вы по нон ее?
-
На канадський номер не приходить sms, щоб підтвердити його.
-
Там по тексту читайте та знайдете
-
Добрий день, мені потрібна довідка з Польші
-
Ні, не треба. Я слідувала інструкції - вказувала 2 роки навчання на магістра (бо в мене було саме 2). Отримала евалюацію, прирівняну до рівня магістра в Канаді
-
Так. Українська. А яка саме процедура? Треба вже мати аккаунт і якусь заявку у ВЕС перед зверненням до Апостіль ін юа?
-
Не зовсім Вас тут зрозумів... Наприклад, я ідентифікувався в РЕЗЕРВ+ через ПриватБанк. СМС мені на Київстар не приходила. Він в мене є тільки в Ватсап і Телеграмі. Як сотовий звʼязок, він в мене не активний. ТАК, я вказав Український моб.номер.
-
Тож ви вказали український номер?
-
Якщо ви робите оцінювання через WES, то подаватися через Апостиль ін юа - обов'язково Якщо у вас українська освіта. Бо дипломи інших країн Апостиль ін юа не верифікує
12 Jan 2024, 17:45
181335/433085
8 minutes ago