PR CUAET
-
Через консульство
-
Може з’явитись, а може й не з’явитись. Ніхто не знає точно. Я здавала PTE здуру, а потім CELPIP. З CELPIP бали вищі.
-
Це робиться лише через Апостиль.ін.юа? Я колись давно здається читав на сайті ВЕС, що якщо магістр рік чи два, то треба і бакалавр до нього чи щось таке. Можу помилятись🤔
-
Я до того, що також хотів вказати канадський номер, але смс на нього не приходить, намагався багато разів, безрезультатно, тобто з канадським номером система далі не пускає оновлювати дані чомусь🤷♂️. Якщо вказуєш старий український номер телефона, то sms на нього приходить (sim карта в мене залишилась).
-
В Джоб офері має бути написаний фул тайм
-
А які шанси що укр магістра оцінять в магістра канадського?
-
Де знайти цю декларацію?
-
Звичайно
-
Ви вказували найвищий рівень освіти, чи також школу? Дякую за відповідь
-
А якщо людина працює парт-тайм , але 30 і більше год,що це підходить для АОС і як це підтвердити?
-
Ви вже подали звітність? Перший раз?
-
Там вказано при заповненні у WES, що вказати треба, скільки ви вчилися на даній програмі
-
Так,вашим працедавцем. Вже референс може бути підписаний супервайзером або менеджером, бригадиром.
-
Підкажіть, будь ласка, чи Джоб оффер повинен бути підписаний?
-
Мне не прийшло с АОR запрошення на біометрію
-
Так. Спочатку вам треба зареєструватися у WES на ЕСА. Оплатити. І потім реєструватися на Апостиль ін юа. Вони вам надішлють форми, їх треба заповнити буде, там треба буде вказати референс номер з WES (а його ви зможете отримати лише після реєстрації на сайті WES і оплати послуг)
-
А куди цю employer declatation підгружати? чи просто мати на момент дозапиту?
-
А де ця інструкція? І виходить треба лише звернутись до Апостілю, а все інше вже вони роблять?
-
Я думаю там буде слот для цього
-
Виглядає на те що наразі не буде. Розмова яка була між моїми колегами та міністром виглядає на те що змін по самому принципу програми принаймні на цей рік не планується
12 Jan 2024, 17:45
181356/433116
about an hour ago