PR CUAET
-
Ви вже подали звітність? Перший раз?
-
Там вказано при заповненні у WES, що вказати треба, скільки ви вчилися на даній програмі
-
Так,вашим працедавцем. Вже референс може бути підписаний супервайзером або менеджером, бригадиром.
-
Підкажіть, будь ласка, чи Джоб оффер повинен бути підписаний?
-
Мне не прийшло с АОR запрошення на біометрію
-
Так. Спочатку вам треба зареєструватися у WES на ЕСА. Оплатити. І потім реєструватися на Апостиль ін юа. Вони вам надішлють форми, їх треба заповнити буде, там треба буде вказати референс номер з WES (а його ви зможете отримати лише після реєстрації на сайті WES і оплати послуг)
-
А куди цю employer declatation підгружати? чи просто мати на момент дозапиту?
-
А де ця інструкція? І виходить треба лише звернутись до Апостілю, а все інше вже вони роблять?
-
Я думаю там буде слот для цього
-
Виглядає на те що наразі не буде. Розмова яка була між моїми колегами та міністром виглядає на те що змін по самому принципу програми принаймні на цей рік не планується
-
Зрозумів Вас. Бачите, я про таке навіть не знав, бо одразу вказав свій старий номер Київстар. Хоча, зрозумів зараз що треба було Канадський вказувати… А Ви пишете що це зробити неможливо. Словом, якийсь кут з тими номерами виходить.
-
На жаль не підходить більше того ваш попередній досвід швидше всього також буде недостатнім тому що 1560 годин ви не набрали
-
Дякую за відповідь Щось законфюзився з цим 🙂
-
До нас це не відноситься бо в нас є відкриті робочі дозволи
-
Я пам'ятаю, що є виключення. Щось @OstapBosak про це писав. Що якщо працюєш парт-тайм ,але більше 30 год- це підходить. Але хотілося б уточнити
-
Добрый вечер, хотел бы поделиться опытом, может кому то будет полезно. Отправлял документы в консульство в Торонто где то в начале апреля, справку получил сегодня, на все про все, можно сказать почти два месяца ушло.
-
Зрозумів. Дякую!)
-
Так а результат який? Зʼявилися ваші данні в додатку? Вдалося оновити данні?
-
Доволі високі. Часто навіть спеціаліста прирівнюють до магістра. Залежить від певних факторів (акредитація університету і тд)
-
Може хтось написати ухилянт?) тест нової системи
12 Jan 2024, 17:45
181366/441537
2 minutes ago