PR CUAET
-
Так. Спочатку вам треба зареєструватися у WES на ЕСА. Оплатити. І потім реєструватися на Апостиль ін юа. Вони вам надішлють форми, їх треба заповнити буде, там треба буде вказати референс номер з WES (а його ви зможете отримати лише після реєстрації на сайті WES і оплати послуг)
-
А куди цю employer declatation підгружати? чи просто мати на момент дозапиту?
-
Зрозумів Вас. Бачите, я про таке навіть не знав, бо одразу вказав свій старий номер Київстар. Хоча, зрозумів зараз що треба було Канадський вказувати… А Ви пишете що це зробити неможливо. Словом, якийсь кут з тими номерами виходить.
-
Я пам'ятаю, що є виключення. Щось @OstapBosak про це писав. Що якщо працюєш парт-тайм ,але більше 30 год- це підходить. Але хотілося б уточнити
-
В чек-лісті для EE www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-express-entry-stream-checklist.pdf вказано Business licence • Provide a copy of your employer’s current business licence, if applicable. Як це звично вигладє, це копія витягу з якогось реєстру? Чи можу я таку замовити сам, наприклад через AMA Corporate Search ama.ab.ca/registries/business/corporate-search ? Чи звичайно такі документи дають без додаткових питань,
-
Щодо ворк перміту, в списку документів зазначено надавати діючий ворк перміт та минулі (якщо є). Я маю ворк перміт виданий по прильоту, потім подавала на зняття обмежень, отримала (там термін дії вже інший - було продовжено). Надавати обидва?