PR CUAET
-
Остапе підкажіть будьласка у нас є створений профіль Експрес Ентрі, але хочемо йти по AOS, скажіть будьласка після номінації вказувати номінацію в Експрес Ентрі профіль, чи потрібно створювати non Express Entry, буду вдячна за відповідь?
-
Вам ніхто не допоможе, слоти не можна передавати. Дивіться в які дні відкриваються слоти і пробуйте впіймати хоча б один,а потім просити,щоб прийняли 2 дітей
-
Подскажите пожалуйста, если за год работы не набрать 1560 часов, то весь год не зачтется? Или я неправильно поняла?
-
@barbara_kk [590243915] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 04/06/2024 05:20.
-
Так, дані вдалося оновити - все відповідає дійсності. Але, щоб БУЛО ВСЕ ТОЧНО з дати, коли переглядаєш свої дані в РЕЗЕРВ+ я змінив в айфоні /тимчасово/ часовий пояс ТОРОНТО на КИЇВ.
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, виготовили новий паспорт, старий паспорт, який вказаний у WP до травня 2025 року. Який паспорт новий, чи старий треба вказувати в аплікації AOS. І ще питання, на сайті вказано, що треба надати лист підтвердження щодо звільнення від LMIA. Що це має бути?
-
Дякую!
-
Можна Просто відмініть одні ІтА
-
@OstapBosak дякую, і щодо паспорта, підкажіть, будь ласка, є новий паспорт і старий, який вказаний у WP, до кінця травня 2025 року. Який паспорт підгружати?
-
Подавайте брата на гум програму. Описуйте це все. Добре було б підкріпити чимось
-
Канадські чи українські?Юристи чи консультанти? 😅