PR CUAET
-
Зрозумійте будь ласка нас правильно! Цей чат був створений і задуманий власником, як місце, де можна буде обмінюватися корисною інформацією між собою. Без негативів чи срачу. Тому, щоб запобігти цьому, команда модераторів і вимушена вдаватися до таких дій. За іншу точку зору тут не банять, лише за порушення правил. Я, наприклад, ніколи не приховував своєї однозначно негативної позиції до мобілізації, але стримую емоції і в цьому чаті намагаюся писати виключно по темі. Для обговорення політики існує дуже багато різних тематичних чатів
-
@OstapBosak і підкажіть будь ласка, від чого відраховувати ці два роки якщо це по типу філіал?
-
усіх
-
Дякую) а податися можу я зможу після двох років від цієї дати, наприклад якщо 23 березня 2023 то вже 24 березня 2025, або 1 січня 2026? Дякую
-
Які вимоги до пейстабс? В чоловіка там не вказані години роботи і ставка за годину. Але в нього вже є т4 і податкова декларація , це не замінить ? Чи прикладати все це? А також ті пейстабс, які йому шлють 2 рази на місяць? Чи просити їх змінювати, щоб там години були вказані ?
-
Підкажіть будь ласка, для подачі дитині до 16 років, якщо на пошті робити маней ордер , то вказувати там прізвище і ім'я дитини? Чи мами? Дякую
-
Интересно, как быстро будут давать номинацию... 2-3 недели как раньше или 3-4 месяца как в этом году