PR CUAET
-
@OstapBosak і підкажіть будь ласка, від чого відраховувати ці два роки якщо це по типу філіал?
-
усіх
-
Дякую) а податися можу я зможу після двох років від цієї дати, наприклад якщо 23 березня 2023 то вже 24 березня 2025, або 1 січня 2026? Дякую
-
Які вимоги до пейстабс? В чоловіка там не вказані години роботи і ставка за годину. Але в нього вже є т4 і податкова декларація , це не замінить ? Чи прикладати все це? А також ті пейстабс, які йому шлють 2 рази на місяць? Чи просити їх змінювати, щоб там години були вказані ?
-
Підкажіть будь ласка, для подачі дитині до 16 років, якщо на пошті робити маней ордер , то вказувати там прізвище і ім'я дитини? Чи мами? Дякую
-
Интересно, как быстро будут давать номинацию... 2-3 недели как раньше или 3-4 месяца как в этом году
-
@OstapBosak Скажіть, будь ласка, я 10 місяців працювала фултайм на позиції клінер. Потім 2 місяці вдома,бо зламала ногу. Тепер як вийду на роботу,то треба добрати, щоб було 1566 годин і можна подаватися на АОS?
-
у нас був citizen. фактично e-copr достатньо, але у вас ще є час до 22.10.2024 -це дата закриття програми
-
Мені засвідчував ректор університету з державною печаткою і гербом