PR CUAET
-
🆕⚡️Alberta Opportunity Stream знову відкривається... ...але не обійшлося без нюансів. Альберта хоче приймати заяви 🔴а) лише у певні дні, та 🔴б) лише лімітовану кількість Десь ми таке вже бачили... квоти Federal Skilled Worker (до 2015 року), програми для нянь, спонсорування батьків... Ніщо з цього добре не закінчилося. Десятки тисяч заявників, які одночасно кликали «Submit! Submit! Submit Submit SubmitSubmitsubmit» щоразу обрушували систему, щоразу до суду потрапляли кейси тих, хто не зміг, не встиг, спізнився, чия заява обнулилася, не сплатилася чи ще якось постраждала. Потім виявлялося, що частина прийнятих заяв непридатні або некомплектні, їх повертали заявникам, місця, що звільнилися, знову додавали в квоти, все перераховувалося, перегравалося і заплутувалося. Альберта хоче щоразу відкривати прийом заяв для трохи менше 800 кандидатів (з них за AOS — 🔴близько 440). У масштабах провінції це небагато, тож ажіотаж буде. Найкраще, що можна зробити в цій ситуації, — підготувати заяву прямо зараз, щоб вона була настільки повною, наскільки це можливо. Щоб залишилося тільки скопіпейстити потрібне в онлайн-акаунт в потрібний момент, завантажити що належить куди належить і сподіватися, що ви виявитеся спритніше, ніж ще 440 людей. Джерело: www.alberta.ca/alberta-advantage-immigration-program #ab #aos #aaip
-
Я заметила . Слежу переодически. Ждали наш пр. Еще вопрос для оформления нужны наши пр карты? Или достаточно e-copr?
-
Привіт Підкажіть,будь ласка, куди можна написати ,чи дзвонити щодо того, щоб вияснити,ск.ще чекати на обробку заявки по WP ? Дякую заздалегідь
-
🆕⚡️Alberta Opportunity Stream знову відкривається... ...але не обійшлося без нюансів. Альберта хоче приймати заяви 🔴а) лише у певні дні, та 🔴б) лише лімітовану кількість Десь ми таке вже бачили... квоти Federal Skilled Worker (до 2015 року), програми для нянь, спонсорування батьків... Ніщо з цього добре не закінчилося. Десятки тисяч заявників, які одночасно кликали «Submit! Submit! Submit Submit SubmitSubmitsubmit» щоразу обрушували систему, щоразу до суду потрапляли кейси тих, хто не зміг, не встиг, спізнився, чия заява обнулилася, не сплатилася чи ще якось постраждала. Потім виявлялося, що частина прийнятих заяв непридатні або некомплектні, їх повертали заявникам, місця, що звільнилися, знову додавали в квоти, все перераховувалося, перегравалося і заплутувалося. Альберта хоче щоразу відкривати прийом заяв для трохи менше 800 кандидатів (з них за AOS — 🔴близько 440). У масштабах провінції це небагато, тож ажіотаж буде. Найкраще, що можна зробити в цій ситуації, — підготувати заяву прямо зараз, щоб вона була настільки повною, наскільки це можливо. Щоб залишилося тільки скопіпейстити потрібне в онлайн-акаунт в потрібний момент, завантажити що належить куди належить і сподіватися, що ви виявитеся спритніше, ніж ще 440 людей. Джерело: www.alberta.ca/alberta-advantage-immigration-program #ab #aos #aaip
-
Aor, bio. ця програма повільна
-
Податки, різні виплати від уряду
-
про 2-3 тижні можна вже забути так як вже пріоритету немає українцям
-
А на каком вы сейчас этапе?
-
4-7 місяців
-
робили онлайн: Pravo Law Firm OlenaShkarovska (She/Her) Lawyer, LSO #84814V 647-907-6864 office@pravolaw.ca www.pravolaw.ca
-
Как узнать свой нок?
-
Доброго вечора , цікавить чи є тут хто займається перекладом документів? для подачі PR
-
Хочу подать и забыть. Даль пусть следят сами😂😂😂 мы и так сделали практически невозможное. Получили ПР в ВС . Да еще и за такой короткий срок. Огромное спасибо за ответы. Пошла читать закрепы
-
Коротше не зараз)сін оновили в банк та на курси мови віднесемо
-
Ваше
-
Если я работаю по noc 64410 и это требует лицензии то куда подгружать саму лицензию при подаче, нужно скан пластиковой карты-лицензии или само письмо о выдаче из Альберта сервис?
-
Привіт. Скажіть будь ласка чи в вас вирішилася проблема з входом в особистий кабінет. В мене така сама проблема. Я подавала декларацію 10 квітня. По цей час нема повернення. І видає також помилку 045
-
6-7 місяців
-
Так. Добрати два місяці і щоб було хоча б 1560 год
-
Думаю березень
12 Jan 2024, 17:45
181499/430050
2 minutes ago