PR CUAET
-
В переліку документів для AOS є LMIA, де його взяти?
-
Нема за що
-
Так зарахується якщо нова робота буде в томуж ноці.
-
Друзі, така ділема, пропрацював рівно рік у компанії, та два тижні тому пішов, не розраховував вже на аос, підкажіть будь ласка, якщо хтось стикався, які мої можливі дії, треба шукати роботу на той же нок, та чи зарахується цей вже відпрацьований рік? Дякую
-
Остапе, виправте будь-ласка, якщо я неправильно це розумію: Але як компанія може знати, скільки її працівників десь і колись подавались по AAIP? Ніхто ж не веде такого переліку. Та й звідки ЕйчАр може знати, для чого людина кілька років тому в неї брала Джоб Офер чи леттер оф імплоймент.
-
Я не Остап, але скажу, що HR та менеджмент компанії спілкуються з сіті гаверментом щодо Endorsement letters на кожного працівника. Тому компанія знає кожного. В моєму випадку було так:я прошу Компанію запросити ендорсмент, Компанія пише листа до гаверменту, а гавермент надсилає цей лист мені, та у копію ставить Компанію.
-
Перепрошую, на моменті про освіту, коли потрібно підгружати документи про освіту. То це потрібно просто загрузити той лист від ВЕС ( education credential assessment) ? І взагалі чи потрібно буде підгружати, якщо ВЕС вже самостійно передав мої документи до IRCC?