PR CUAET
-
Я не Остап, але скажу, що HR та менеджмент компанії спілкуються з сіті гаверментом щодо Endorsement letters на кожного працівника. Тому компанія знає кожного. В моєму випадку було так:я прошу Компанію запросити ендорсмент, Компанія пише листа до гаверменту, а гавермент надсилає цей лист мені, та у копію ставить Компанію.
-
Перепрошую, на моменті про освіту, коли потрібно підгружати документи про освіту. То це потрібно просто загрузити той лист від ВЕС ( education credential assessment) ? І взагалі чи потрібно буде підгружати, якщо ВЕС вже самостійно передав мої документи до IRCC?
-
Доброго вечора, спільното! Підкажіть будь ласка якщо статус «прибув до дипломатичної установи» це означає можна їхати забирати паспорт чи вони виділять ще певний час на обробку паспортів,які прибули до них з України ? Наперед вдячна за приділений час🙌🏻
-
@OstapBosak Доброго вечора. Перепрошую за питання. З 10 червня лікар відправляє мене на sick leave. 11 відповідно відкривається програма. 2 роки досвіду в Канаді. Чи можна податись на AOS будучи на sick leave, чи все таки просити лікаря змінити дату лікарняного? Дякую за відповідь.
-
Про job offer. В чоловіка нема періоду роботи в ньому. Сам оффер від березня 2023, з тих пір там і працює. Треба новий брати? Я що робити, якщо нема кінцевого строку працевлаштування? Він не на контракті