PR CUAET
-
If appliable. Багато хто це порізному трактує. Я і більшість моїх колег не подають, якщо ж закордонний паспорт
-
В описі написано що ви цю форму заповнюєте за всіх дітей яким 18ть років. Але в самі формі записуються всі діти особи за яку зараз заповнюєте, не залежно від віку чи країни
-
Вам спочатку треба про це повідомити. Зазвичай вони дають 2 місяці щоб знайти. Але це на їх розсуд
-
Треба родити запити ATIP Якщо будете робити, то робіть суто на Українців окремо і на всіх окремо. І поділіться )
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html Здесь инструкции, как получить справку о несудимости в любой стране
-
Skilled Worker - Newfoundland PNP
-
В ідеалі нотаріально підписана форма 5604
-
Ну і само собою нотаріально підписана форма statutory common law declaration
-
Я даю все що можу зібрати з наступного списку: оренда, страховки на машину, спільні кредити, страховка життя де ви один в одного бенефіціари, спільні разунки, спільна комуналка, спільні відпустки, спільні фото з іншими людьми, податкові декларації з однаковою адресою, і якщо є де вказані що ви подружжя, ID з спільними адресами і тд. Це не означає що треба все, але чим більше з цього тим краще
-
Відправив вас до відповідної гілки. Там знайдете відповіді
-
Хто отримував довідку про несудимість зі США, як ви це робили?
-
Ні, тільки імена людец
-
Значить сестрі і бабусі пощастило. Вони винятки😊
-
Ні, ваша мама не депендант. Ви її вказуєте лише як родича в ваших анкетах (5406 та 5669)
-
Тим не меньше майже завжди вона видається на пів року. Вийнятки звісно можливі - я цього не заперечую.
-
хто отримував довідку про несудимість зі США, як це можна зробити?
-
По CUAET кожен член родини мав окрему заявку. На ПР одна зявка на всю родину
-
Я з цим не згідна. У нас було в двох випадках більше як на пів року 😊
-
хто отримував довідку про несудимість зі США, як це можна зробити?
-
Ні, якщо він не основний заявник, якщо він не скористається візою, він просто втратить можливість отримати ПР в цій заявці, і потрібно буде вже подаватися на ПР як чоловік Канадки
12 Jan 2024, 17:45
18156/474652
5 days ago