PR CUAET
-
Доброго вечора, спільното! Підкажіть будь ласка якщо статус «прибув до дипломатичної установи» це означає можна їхати забирати паспорт чи вони виділять ще певний час на обробку паспортів,які прибули до них з України ? Наперед вдячна за приділений час🙌🏻
-
@OstapBosak Доброго вечора. Перепрошую за питання. З 10 червня лікар відправляє мене на sick leave. 11 відповідно відкривається програма. 2 роки досвіду в Канаді. Чи можна податись на AOS будучи на sick leave, чи все таки просити лікаря змінити дату лікарняного? Дякую за відповідь.
-
Про job offer. В чоловіка нема періоду роботи в ньому. Сам оффер від березня 2023, з тих пір там і працює. Треба новий брати? Я що робити, якщо нема кінцевого строку працевлаштування? Він не на контракті
-
Хотіла запитати можливо у когось був досвід. У чоловіка співбесіда на цей рік, в мене на 2026, також є дитина. Чоловік мав відмову декілька років тому. Зараз думаємо чи варто разом прийти на співбесіду щоб мені не чекати ще півтора року?! Чи це зменшить шанси на отримання візи, так як сімʼя - це вже потенційні емігранти, хоча в знайомих був позитивний досвід подачі з дитиною яка народилася тут)
-
Добрий день,підкажіть будь ласка, якщо подавати на свідоцтво про народження,чи можна одразу подати і на паспорт або на проїзний документ для новонародженого, і чи треба новонародженого записувати на прийом?
-
Вам надіслали нотіс оф асесмент? Чи вказували, що хочете зареєструвати в системі вашу електронку? Якщо так, то чи приходили оновлення якісь на пошту? Якщо нічого не було, то скоріше вони його не отримали. Для точної інформації вам потрібно подзвонити в CRA.
-
касается и аос и тек пас и рурал....там примерно в стиле 50 квот на тек-пас каждый месяц (на сайте есть таблица по квотам на каждый месяц по каждой проге... как быстро эти 50 квот будут "уходить" по сравнению с аос и как оно с "приглашением заинтересованности" связано - я не знаю, но вроде в том году все квоты тек-пас не заполнились, прошу поправить меня, если не прав)
-
Понимаю , что по этому вопросу лучше обратится к иммиграционному консультанту Но возможно у кого-то была или есть похожая ситуация Если работал в компании на одной должности , но спустя 8 месяцев (в апреле 2024) повысили, нужно заново отработать год на этой позиции или просто подойдет job offer по позиции на которую повысили ? По AOS спрашиваю Заранее спасибо