PR CUAET
-
Хотіла запитати можливо у когось був досвід. У чоловіка співбесіда на цей рік, в мене на 2026, також є дитина. Чоловік мав відмову декілька років тому. Зараз думаємо чи варто разом прийти на співбесіду щоб мені не чекати ще півтора року?! Чи це зменшить шанси на отримання візи, так як сімʼя - це вже потенційні емігранти, хоча в знайомих був позитивний досвід подачі з дитиною яка народилася тут)
-
Добрий день,підкажіть будь ласка, якщо подавати на свідоцтво про народження,чи можна одразу подати і на паспорт або на проїзний документ для новонародженого, і чи треба новонародженого записувати на прийом?
-
Вам надіслали нотіс оф асесмент? Чи вказували, що хочете зареєструвати в системі вашу електронку? Якщо так, то чи приходили оновлення якісь на пошту? Якщо нічого не було, то скоріше вони його не отримали. Для точної інформації вам потрібно подзвонити в CRA.
-
касается и аос и тек пас и рурал....там примерно в стиле 50 квот на тек-пас каждый месяц (на сайте есть таблица по квотам на каждый месяц по каждой проге... как быстро эти 50 квот будут "уходить" по сравнению с аос и как оно с "приглашением заинтересованности" связано - я не знаю, но вроде в том году все квоты тек-пас не заполнились, прошу поправить меня, если не прав)
-
Понимаю , что по этому вопросу лучше обратится к иммиграционному консультанту Но возможно у кого-то была или есть похожая ситуация Если работал в компании на одной должности , но спустя 8 месяцев (в апреле 2024) повысили, нужно заново отработать год на этой позиции или просто подойдет job offer по позиции на которую повысили ? По AOS спрашиваю Заранее спасибо
-
ну у вас же при повышении обязанности поменялись - поменялся нок - первое условие АОС, чтоб было 12 из последних 18 месяцев работы по одному(!) ноку... соответственно вам или лучше "назад по карьерной лестнице еще 4 месяца+рассмотрение+федеральный этап" или год по новой)
-
Підкажіть будь ласка, чи обовʼязково показати період роботи у 12 місяців якщо існує неприривний стаж по тій самій професії в Україні по AOS? Чи є якісь нюанси?
-
Чи можна летіти прямим рейсом з Канади до Варшави з продовженим паспортом? Посадять на літак? Хто має достовірну інформацію? Продовжені паспорти у дітей.
-
А для Rural renewal stream тепер теж кожного місяця лиш один день?
-
Добрий вечір! Сьогодні чоловік отримав номінацію від AOS. Другий етап це non- expres entry,PNP правильно?