PR CUAET
-
очень интересно, получается можно удвоить шансы просто зарегистрировав два кабинета и запустив процесс поиска слотов в два параллельных потока
-
Ні, не замість, а разом. Є опція «пройти разом», якщо попередньо зателефонувати, запитати, домовитись) Є знайомі які разом отримували візи, хоча різниця у співбесідах була більше року)
-
А ще й шукати простіше бо на 1 бистріше знайти )
-
@OstapBosak
-
Якщо маєте інформацію з офіційного сайту про можливість пройти співбесіду подружжю разом, поділіться будь ласка посиланням.
-
Офіц інформацію не зустрічала. Не впевнена на рахунок цього) просто знаємо особисто людей які так отримували візи. Тому вирішила запитати- Можливо у когось був досвід)
-
Тоді Вам краще зробити як знайомі: спробувати зателефонувати і домовитися. Тому що вважаю що краще Вам першою отримати візу (спробувати), якщо ваш кейс був без попередніх відмов. PS Обовʼязково поділіться потім з нами як у Вас вийшло 🙏
-
Та мабуть так краще всього зробити, дякую )) Першою не вийде😅 у мене співбесіда січень 26 року, у чоловіка жовтень цього року. Дати ніяк не виходить зловити:(
-
Вітаю! Дуже цікавить таке питання: В мене та чоловіка є діюча віза в США. Так як дитині 2 роки, я думала, що співбесіда не треба і можно просто відправити паспорт. Але нам (дитині) назначилили співбесіду на 2026 рік, як і всім. Телефонувала, вони нічого не кажуть, тільки : «чекайте апоінтмент» Змінилися правила подачі для дітей? Бо навіть тут я читала, що для дітей ніякого апоинтменту)
-
А якщо нема на укр рахунках , а є наприклад готівка в іноземній валюті ?
-
Доброго дня, ми показали той приклад перекладу , який у нас замовляють міграційні консультанти. Якщо є побажання і рекомендації при замовленні, ми їх звісно враховуємо.
-
Зате лише премію отримують по 3 мільйони на рік, подивіться їхні декларації, купують тут машини по півтора мільйони, сотні тисяч доларів на рахунках, саме зараз, під час такої війни, де вони такі гроші заробили на державних посадах? Самі відсиджуються тут і чоловіків своїх по дипломатичним паспортам ховають. Має бути рівність усіх, їхні чоловіки теж мають такий самий обов'язок перед державою. Тим більш їм є що захищати, добре від'їлися на канадщині.
-
Доброго дня, написали вам
-
Доброго дня, ми можемо допомогти, напишіть в особисті