PR CUAET
-
Офіц інформацію не зустрічала. Не впевнена на рахунок цього) просто знаємо особисто людей які так отримували візи. Тому вирішила запитати- Можливо у когось був досвід)
-
Тоді Вам краще зробити як знайомі: спробувати зателефонувати і домовитися. Тому що вважаю що краще Вам першою отримати візу (спробувати), якщо ваш кейс був без попередніх відмов. PS Обовʼязково поділіться потім з нами як у Вас вийшло 🙏
-
Та мабуть так краще всього зробити, дякую )) Першою не вийде😅 у мене співбесіда січень 26 року, у чоловіка жовтень цього року. Дати ніяк не виходить зловити:(
-
Вітаю! Дуже цікавить таке питання: В мене та чоловіка є діюча віза в США. Так як дитині 2 роки, я думала, що співбесіда не треба і можно просто відправити паспорт. Але нам (дитині) назначилили співбесіду на 2026 рік, як і всім. Телефонувала, вони нічого не кажуть, тільки : «чекайте апоінтмент» Змінилися правила подачі для дітей? Бо навіть тут я читала, що для дітей ніякого апоинтменту)
-
А якщо нема на укр рахунках , а є наприклад готівка в іноземній валюті ?
-
Доброго дня, ми показали той приклад перекладу , який у нас замовляють міграційні консультанти. Якщо є побажання і рекомендації при замовленні, ми їх звісно враховуємо.
-
Зате лише премію отримують по 3 мільйони на рік, подивіться їхні декларації, купують тут машини по півтора мільйони, сотні тисяч доларів на рахунках, саме зараз, під час такої війни, де вони такі гроші заробили на державних посадах? Самі відсиджуються тут і чоловіків своїх по дипломатичним паспортам ховають. Має бути рівність усіх, їхні чоловіки теж мають такий самий обов'язок перед державою. Тим більш їм є що захищати, добре від'їлися на канадщині.
-
Доброго дня, написали вам
-
Доброго дня, ми можемо допомогти, напишіть в особисті
-
Доброго дня, як то кажуть, все складно, форму заповнив (але не підписав) мій тімлід який на даний момент (з наступного місяця) переходить в іншу фірму, аплікація в статусі сабмітед, чекаю, але надії нуль, як тільки rejected одразу подам заявку на продовження ворк перміту, а далі незнаю, допрацьовувати до закінчення дії паспорту (27 рік), та спробуємо ще АОС зі сторони жінки ), або як каже мій колега, роби як знайомий 10-15к і ПР буде, національність не вказую, так що всім Намасте ))
-
Почитайте вимоги на сайті Вашої програми. Для моєї програми чітко написано, що мають бути чіткі печатки Міністерства юстиції Польщі. А на польському сайті міністерства написано, що електронні довідки, я не пам'ятаю дослівно, але що вони лише для використання в електронному вигляді, тобто мають лише електронний підпис, без печаток. Тобто електронна і паперова довідка - це різні довідки. Я просто теж спочатку хотіла електронно замовляти, а коли дочиталася про всі моменти, відправила паперовий запит.
-
Уже когда завершится весь процесс, вы примете в Канаде порталы и екопр, депенденту outside дадут иммиграционную визу. В срок действия которой он должен будет приехать и принять пиар или потеряет его. На какой срок будут давать эти визы по этой программе наверное никто пока точно не знает. Полгода, год?🤷♀ И с такими сроками расмотрения, когда это все будет.