PR CUAET
-
Зараз?
-
Залежить від програми. Завантажте пжф анкету - там є перелік. Свідоцтва про народження і шлюб треба.
-
Можу дати контакти адвоката з Торонто. Він наче консультує по вашій проблемі. Бо я питала його за паспорт чоловіка. Він сказав поки не переживати. Напишіть в особисті скину.
-
Зараз 335, 336 КК
-
Але ще раз, на сьогоднi це тiльки якщо ви пройшли мед. Комiсiю i не зявилися по бойовiй повiстцi, все що до цього це адмiнiстративне право порушення. На сьогоднi ситуацiя така.
-
а простите, а как вы IRCC собираетесь доказать, что возвращаться вам не куда?
-
Привіт, можливо хтось розбирався, поділіться досвідом: ▶️На сайті CELPIP платні матеріали ( 22 примірника, які вони пропонують купити ) - чи будуть завдання ці ж самі на реальному тесті ? Чи варто запамʼятовувати ці питання з відповідями?
-
Дуже дякую!
-
А шо там по 337? А то вона якась мутна. Десь є хочаб поряд вручення цього попередження або там буде так само як з повісткою. На пошту занесли, рахуй отримав? 🤷♂️
-
Ну це наприклад коли ви прямо в очі представнику тцк говорите що не будете проходити влк, він вас попередив пісьмово що ви маєте це зробити, а ви все рівно це не робите.
-
Завжди можна описати ситуацію офіцеру. Думаю, якщо Ви в цей період не були в Україні, то офіцер буде розуміючий
-
и заодно можно с дии вытащить свежую, просто пояснить почему консульство не подтверждает
-
Да, есть видео в закрепах куда и как. С него можно начать