PR CUAET
-
В чек листе не было пункта, куда ее подгрузить. И никакой возможности я не нашел, чтобы загрузить этот файл. Делал это 10 Мая. Возможно, сейчас чек лист обновят, и можно будет сразу в него.
-
Люди, напишіть, будь ласка, у кого були відмови? чи у знайомих? Усі лякають відмовами за цією програмою. Але я не одного не знаю. Чи так це... Дякую всім!
-
Просто цікаво скільки потенційно українців будуть подаватися, мені б краще щоб наш народ отримував піар замість індусів)
-
Полистайте чат, вже багато разів кидали посилання
-
Де можна почитати про декларацію? Не можу на сайті знайти
-
440. І далеко не факт що це будуть люди звідси. Тому ліпше готуйте все наперед щоб бистро то зааплаіти Часу лишилось обмаль
-
Ну никогда не поздно 🙃
-
Именно я) но только не в этой ветке. Здесь я позитивно настроен
-
Только хотела это написать 😀
-
Наберуть 440 заявок. Якщо умовно 40 відмовлять, то наступний раз можуть прийняти 480 заявок. Як один з варіантів.
-
Геннадий, не вы ли сидели в групе сеяли панику два месяца назад?)
-
скажіть будь ласка, чи можна заповнювати аплікацію на АОС заздалегідь? А в встановлений день відправки тільки натиснути на SUBMIT? Мені ще далеко раніше, але поступово входжу в курс справи. Дякую заздалегідь
-
Так а я про що?
-
Ніхто не знає як буде, може вони будуть добавляти на наступний набір, може по іншому якось. Ви думаєте всі 440 ідеально будуть підходити? На мою думку ні.
-
Ви за яким стрімом? За non ee pnp 11 місяців офіційні таймлайни
-
Нет, просто когда наберётся пулл скажем 430 заявок робот закроет стрим.
-
У такому випадку має буде більше ніж 440 місць на випадок коли хтось із кандидатів не підходить.Сумніваюсь що вони будуть в окремий день відкривати набір на умовно 10 людей
-
Навіть якщо ви встигните податись
-
Не фортуна. Бо якщо вони вирішать, що ви не підходите, або у когось може бути більше пріорітетна професія, то можуть обрати ту людину.
-
Подскажите пожалуйста как называется оплата за загранпаспорт в Торонто , знаю что "money order", а полностью как будет?
12 Jan 2024, 17:45
181798/454614
5 minutes ago