PR CUAET
-
Только хотела это написать 😀
-
Наберуть 440 заявок. Якщо умовно 40 відмовлять, то наступний раз можуть прийняти 480 заявок. Як один з варіантів.
-
Геннадий, не вы ли сидели в групе сеяли панику два месяца назад?)
-
скажіть будь ласка, чи можна заповнювати аплікацію на АОС заздалегідь? А в встановлений день відправки тільки натиснути на SUBMIT? Мені ще далеко раніше, але поступово входжу в курс справи. Дякую заздалегідь
-
Так а я про що?
-
Ніхто не знає як буде, може вони будуть добавляти на наступний набір, може по іншому якось. Ви думаєте всі 440 ідеально будуть підходити? На мою думку ні.
-
Ви за яким стрімом? За non ee pnp 11 місяців офіційні таймлайни
-
Нет, просто когда наберётся пулл скажем 430 заявок робот закроет стрим.
-
У такому випадку має буде більше ніж 440 місць на випадок коли хтось із кандидатів не підходить.Сумніваюсь що вони будуть в окремий день відкривати набір на умовно 10 людей
-
Навіть якщо ви встигните податись
-
Не фортуна. Бо якщо вони вирішать, що ви не підходите, або у когось може бути більше пріорітетна професія, то можуть обрати ту людину.
-
Подскажите пожалуйста как называется оплата за загранпаспорт в Торонто , знаю что "money order", а полностью как будет?
-
Потому что Альберта делает все возможное для нас и мы не можем быть в негативе, все остальное в наших руках
-
Хтось знає в чому різниця стати на консульський учет при оформленні закордонного паспорта чи оформити через резерв+ застосунок?
-
З лютого вже з пакетом документів їзжу😆 Хлопці та дівчата, бажаю усім отримати піар, все вийде!
-
Та вообще ничего не работает на практике. На момент мужчины 18-60 не могут получить никакие услуги консульства. И, скорее всего, как сказал вице-консул в Эдмонтоне это на постоянной основе. Он кстати, многое знает наперед
-
Вітаю, Підскажіть, як можна отримати слот. Мені потрібно для 2-х діток 🙌 Ottawa
-
Так за 27 доларів
-
Особисто знаю 2 сім'ї яким відмовили.
-
До речі ,я десь читав - тому не знаю чи це правда - ті хто живе 10- 20 років - немає рахунків в банку і номер телефону - можуть оновити дані в консульстві ..
12 Jan 2024, 17:45
181806/455327
4 minutes ago