PR CUAET
-
Не фортуна. Бо якщо вони вирішать, що ви не підходите, або у когось може бути більше пріорітетна професія, то можуть обрати ту людину.
-
Подскажите пожалуйста как называется оплата за загранпаспорт в Торонто , знаю что "money order", а полностью как будет?
-
Потому что Альберта делает все возможное для нас и мы не можем быть в негативе, все остальное в наших руках
-
Хтось знає в чому різниця стати на консульський учет при оформленні закордонного паспорта чи оформити через резерв+ застосунок?
-
З лютого вже з пакетом документів їзжу😆 Хлопці та дівчата, бажаю усім отримати піар, все вийде!
-
Та вообще ничего не работает на практике. На момент мужчины 18-60 не могут получить никакие услуги консульства. И, скорее всего, как сказал вице-консул в Эдмонтоне это на постоянной основе. Он кстати, многое знает наперед
-
Вітаю, Підскажіть, як можна отримати слот. Мені потрібно для 2-х діток 🙌 Ottawa
-
Так за 27 доларів
-
Особисто знаю 2 сім'ї яким відмовили.
-
До речі ,я десь читав - тому не знаю чи це правда - ті хто живе 10- 20 років - немає рахунків в банку і номер телефону - можуть оновити дані в консульстві ..
-
Щоб стати на облік треба мати документ з ДМСУ
-
999999999999
-
Так. Еоли подавалися було 18 міс... тоже... чекаємо Сабміт на федеральний рівень робили 30.09.... АОР отримали 15 січня 🤯
-
А де дізнатися скільки на Рурал щомісяця?
-
440 тільки на АОС
-
Подалися з Ю. Думанська, чекаємо відповіді. Рекомендую.
-
employees who work in Alberta in a place of employment that is not zoned for commercial or industrial operations, such as a home-based business (applies to Alberta Opportunity, Rural Renewal and Tourism and Hospitality Streams; for details on distinctions within the Alberta Express Entry Stream and valid job offer requirements, @OstapBosak підкажіть будь ласка, якщо я працюю на рієлтора, а він працює вдома, але в нього офіційно це офіс і цей адрес на всіх документах, то я все рівно не підхожу?
-
Підкажіть будь-ласка, бо я вже заплуталася((( ці 440 місць щомісяця це на всі програми разом? Тобто не важливо, Опотюніті чи рурал, все одно на всіх місць 440 щомісяця?
-
Доречі про те, як вони будуть добавляти місця, якщо комусь відмовлять. То на сайті написано. Applications acceptance dates, application targets/estimates and processing times are noted in chart above and posted on alberta.ca/AAIP. They are subject to change.
-
Я десь там читала, що в місяць будуть виділяти десь 800+ місць, з них 440 АОС.
12 Jan 2024, 17:45
181816/454614
2 minutes ago