PR CUAET
-
З лютого вже з пакетом документів їзжу😆 Хлопці та дівчата, бажаю усім отримати піар, все вийде!
-
Та вообще ничего не работает на практике. На момент мужчины 18-60 не могут получить никакие услуги консульства. И, скорее всего, как сказал вице-консул в Эдмонтоне это на постоянной основе. Он кстати, многое знает наперед
-
Вітаю, Підскажіть, як можна отримати слот. Мені потрібно для 2-х діток 🙌 Ottawa
-
Так за 27 доларів
-
Особисто знаю 2 сім'ї яким відмовили.
-
До речі ,я десь читав - тому не знаю чи це правда - ті хто живе 10- 20 років - немає рахунків в банку і номер телефону - можуть оновити дані в консульстві ..
-
Щоб стати на облік треба мати документ з ДМСУ
-
999999999999
-
Так. Еоли подавалися було 18 міс... тоже... чекаємо Сабміт на федеральний рівень робили 30.09.... АОР отримали 15 січня 🤯
-
А де дізнатися скільки на Рурал щомісяця?
-
440 тільки на АОС
-
Подалися з Ю. Думанська, чекаємо відповіді. Рекомендую.
-
employees who work in Alberta in a place of employment that is not zoned for commercial or industrial operations, such as a home-based business (applies to Alberta Opportunity, Rural Renewal and Tourism and Hospitality Streams; for details on distinctions within the Alberta Express Entry Stream and valid job offer requirements, @OstapBosak підкажіть будь ласка, якщо я працюю на рієлтора, а він працює вдома, але в нього офіційно це офіс і цей адрес на всіх документах, то я все рівно не підхожу?
-
Підкажіть будь-ласка, бо я вже заплуталася((( ці 440 місць щомісяця це на всі програми разом? Тобто не важливо, Опотюніті чи рурал, все одно на всіх місць 440 щомісяця?
-
Доречі про те, як вони будуть добавляти місця, якщо комусь відмовлять. То на сайті написано. Applications acceptance dates, application targets/estimates and processing times are noted in chart above and posted on alberta.ca/AAIP. They are subject to change.
-
Я десь там читала, що в місяць будуть виділяти десь 800+ місць, з них 440 АОС.
-
145
-
Пробуйте, лиш би вийшло
-
Мені сказали в консульстві що до 18 червня можна по паперовому військовому замовити паспорт тільки треба стати на консульський облік про документ ДМСУ нічого не сказали, або замовити паспорт після 18 червня через застосунок резерв+
-
Звідки - не має значення. Я особисто знаю пару родин, які із Заходу, але відповідають вимогам програми і вже отримали ПР. Бо я сама з Маріуполя, моніторила це питання, і дійшла висновку, що це не може бути основною причиною, лише як один з моментів.
12 Jan 2024, 17:45
181820/455789
4 minutes ago