PR CUAET
-
А де дізнатися скільки на Рурал щомісяця?
-
employees who work in Alberta in a place of employment that is not zoned for commercial or industrial operations, such as a home-based business (applies to Alberta Opportunity, Rural Renewal and Tourism and Hospitality Streams; for details on distinctions within the Alberta Express Entry Stream and valid job offer requirements, @OstapBosak підкажіть будь ласка, якщо я працюю на рієлтора, а він працює вдома, але в нього офіційно це офіс і цей адрес на всіх документах, то я все рівно не підхожу?
-
Підкажіть будь-ласка, бо я вже заплуталася((( ці 440 місць щомісяця це на всі програми разом? Тобто не важливо, Опотюніті чи рурал, все одно на всіх місць 440 щомісяця?
-
Доречі про те, як вони будуть добавляти місця, якщо комусь відмовлять. То на сайті написано. Applications acceptance dates, application targets/estimates and processing times are noted in chart above and posted on alberta.ca/AAIP. They are subject to change.
-
Звідки - не має значення. Я особисто знаю пару родин, які із Заходу, але відповідають вимогам програми і вже отримали ПР. Бо я сама з Маріуполя, моніторила це питання, і дійшла висновку, що це не може бути основною причиною, лише як один з моментів.
-
Ну тоді взагалі не зрозуміло, що буде з номінаціями які вже в очікуванні? Вони поза чергою? Ну тобто хтось подався місяць назад і тепер автоматично у цій черзі в перших рядах?
-
а можете сказати, звідки вони були? може відома причина відмови? чи була у них стабільна робота?
-
Дякую