PR CUAET
-
Підкажіть будь-ласка, бо я вже заплуталася((( ці 440 місць щомісяця це на всі програми разом? Тобто не важливо, Опотюніті чи рурал, все одно на всіх місць 440 щомісяця?
-
Доречі про те, як вони будуть добавляти місця, якщо комусь відмовлять. То на сайті написано. Applications acceptance dates, application targets/estimates and processing times are noted in chart above and posted on alberta.ca/AAIP. They are subject to change.
-
Я десь там читала, що в місяць будуть виділяти десь 800+ місць, з них 440 АОС.
-
145
-
Пробуйте, лиш би вийшло
-
Мені сказали в консульстві що до 18 червня можна по паперовому військовому замовити паспорт тільки треба стати на консульський облік про документ ДМСУ нічого не сказали, або замовити паспорт після 18 червня через застосунок резерв+
-
Звідки - не має значення. Я особисто знаю пару родин, які із Заходу, але відповідають вимогам програми і вже отримали ПР. Бо я сама з Маріуполя, моніторила це питання, і дійшла висновку, що це не може бути основною причиною, лише як один з моментів.
-
Бо ось пишуть скільки чого вже роздивились на 29 травня. Туризм увесь розглянули, більше всього аос залишилось ще.
-
Я думаю що так, поза чергою
-
Это в Европе Партугалия, сегодня звонил, сказали приезжай до 18 по бумажным примут
-
Ну тоді взагалі не зрозуміло, що буде з номінаціями які вже в очікуванні? Вони поза чергою? Ну тобто хтось подався місяць назад і тепер автоматично у цій черзі в перших рядах?
-
а можете сказати, звідки вони були? може відома причина відмови? чи була у них стабільна робота?
-
Хто скільки часу чекав на endorsement certificate ? Поділіться будь ласка термінами.
-
І ще ось є вже інформація скільки номінацій вже видали за 2024 рік.
-
В каком консульстве? Уже с 1 июне все консульства отказывают в любом случае
-
Дякую
-
Должно выдавать. После обновления данных и получения QR-кода.
-
Хотя можно рискнуть
-
Ні звичайно )
-
Тоді випливає питання. Я подаюся по рурал, наприклад мені в цьому потоці не вистачає місць …. Моя заявка буде висіти до наступної дати і автоматично буде зарахована в початку ?
12 Jan 2024, 17:45
181833/456447
5 minutes ago