PR CUAET
-
Ну тогда нет смысла тратить деньги лучше здесь ловить слот
-
Нет, если например, 11 июня вы не успеваете то заявка обнулиться, вы ее не засабмитите
-
Не знаю далековато и дороговато выйдет паспорт а главное есть ли смысл стать там на консульский или позже в Канаде через qr
-
Ви референсом і пейстабами покажете, що досі працюєте і вже більше 12 місяців) тож все окей 👌
-
фух, дуже дякую!
-
Лучше их набрать, они точно скажут
-
Так, якщо там немає дати закінчення
-
підкажіть, будь ласка, якщо мій job offer виданий на full-time, permanent position - чи це покриває вимогу AOS про те, що він має бути на 12 міс на більше?
-
Та ні, чому б?
-
Я знаю, але ця інформація на 29 травня 2024, не думаю, що вони від балди писали б ці цифри.
-
У многих уже за февраль обработали по AOS, но там уже есть новая таблица что 2245 номинаций выдано, значит все остальное отказы раз они разделили оставшиеся по месяцам
-
Я читала в цьому чаті, що комусь зі знайомих відмовили, підстави не написала людина, я питала, більше ніде про відмови окрім статистики не бачила...., думаю ті кому відмовили мовчать, а бачу багато апрув для молодих досить сімей, з Онтаріо, та бачу що не відправляють в інші провінції, заробляти пр, а отримують по гум....
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи вдалося вам отримати довідку з рф? Моєму чоловікові вона також потрібна... Дякую.
-
А, ну тоді також має буде все гуд, у мене був офер також без дати закінчення і все окей
-
в мене просто трохи інша ситуація, я хочу зарахувати 2 роки іноземного досвіду в тому ж самому NOC. та тільки починаю працювати на компанію в Калгарі. тож не зможу рік показати пейстабами
-
Дуже дякую! Буду чекати!
-
так, ввечері запитаю і відпишу. Але ж він робив це минулого року, може щось і змінилось
-
Чи могли би ви у нього дізнатися, як саме проходить ця процедура. Будь ласка!🙏
-
Мій друг робив через компанію в раші. Я його спитала назву, я потім відпишусь, як відповість. Зайняло десь днів 10.
-
Привіт всім , підскажіть будь ласка де можна почитати інформацію про наступні вільні дати на слоти 🙏🏻дякую
12 Jan 2024, 17:45
181868/470800
about a minute ago