PR CUAET
-
Мій друг робив через компанію в раші. Я його спитала назву, я потім відпишусь, як відповість. Зайняло десь днів 10.
-
Привіт всім , підскажіть будь ласка де можна почитати інформацію про наступні вільні дати на слоти 🙏🏻дякую
-
Всім привіт! Можливо хтось робив довідку про несудимість з Румунії. Буду вдячна за підказку, як правильно її зробити.
-
Із західної України. Наскільки я розумію, були self-employed. Їм їхні представники не надали причин відмови що дивно трохи
-
В мене хлопець робив поштою, то ж думаю поштою можна
-
Це у всіх вони перевіряють бекграунд? Чи які у них критерії
-
Так, але там йдеться тільки про особисту присутність.... Може хтось робив без візиту до посольства....
-
Підкажіть ,будь ласка , є ще можливість на рурал подаватися зараз ,до 11 числа ?
-
Через їх посольство у Канаді. В Оттаві здається, загугліть їх посольство і там буде інфа
-
Ну так подовжили ще на +3 роки. Війна почалась, виїхали паспорт закінчився а треба було візу терміново ставити от і досі той паспорт
-
Коли ми сабмітили, було 12 місяців. Потім ще зменшили до 11.
-
Та хто б знав 😭 сама намагаюсь з'ясувати
-
Цікаво о котрій годині запустят прийом заяв)
-
Так вони ж і автоматично можуть поставити на 12 ночі наприклад . Чи то вже чудо техніки занадто
-
Ну наскільки я бачив на сайті іх графік роботи з 8:15, тобто точно не раніше цього часу)
-
Аа, тепер зрозуміла. Випадково вчора потрапила на ваш Тік ток😀 думаю, десь я вже це фото на аватарці бачила
-
Думаю треба буде постійно моніторити сайт, бо написали, що можуть бути зміни в будь-який момент
-
Ага, якщо не в розшуку..а в розшуку зараз майже всі хто не був в тцк після 24.02
-
Могут ли меня усыновить канадцы ?
-
От також думаю. Туризм і госпіталіті запускали десь в 12 дня. Чи є якась закономірність
12 Jan 2024, 17:45
181886/474652
a day ago